Hlavní obsah

Skvosty ze šatníku Ivany Jirešové: Vlněný svetr i rudé šaty!

Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Má ráda volnější kalhoty, teplé hřejivé svetry a kabáty, ale i asymetrické kousky. Zveme vás na ukázku oblíbených outfitů herečky Ivany Jirešové (43).

Článek

Focení s herečkou a zpěvačkou Ivanou Jirešovou jsme naštěstí stihli zorganizovat ještě v druhé polovině února, než se omezil veškerý pohyb i styky. Kvůli opatřením jsme ovšem herečku nenavštívili u ní doma, ale sešli jsme se v jejím oblíbeném pražském butiku Leeda, s jejíž majitelkou Lucií Kutálkovou dlouhá léta spolupracuje, stejně jako například herečky Bára Poláková (37) či Jenovéfa Boková (28).

Ivana Jirešová totiž ráda podporuje české značky, mezi něž patří například kožené kabelky .about leather., elegantní batohy Alexmonhart, šperky Mooyyy vycházející z jógové symboliky či sportovní designová móda WeMove. A jógou herečka, jak známo, žije. Udržuje ji ve formě i v době zavřených fitcenter, protože cvičí pravidelně doma.

Jsem kalhotová

A protože Ivana tráví hodně času doma, je logické, že poslední kousek, který si do svého šatníku pořídila, jsou tepláky. Obecně má kalhoty raději než sukně. „Protože mám hodně hubené nohy, volím raději trochu širší nohavice než klasické slimky,“ říká herečka, která na focení dorazila v oblíbeném světlém outfitu s širokými kalhotami značky Mango, které doplnila volnou košilí z obchodu COS. „Košile mě naučil nosit můj táta, oblékám je vážně často včetně košilových šatů.“

V zimě obléká ke kalhotám vlněné svetry a k jejím milovaným nadčasovým kouskům patří model s rolákem z merino vlny značky Devold, který se nejvíc hodí ke kalhotám s teniskami – v těch běhá herečka nejčastěji.

Foto: Jakub Jurdič

Světlé barvy Ivaně sluší. Na sobě má kalhoty Mango, košili a kabát COS a koženou ledvinku od české značky .about leather.Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Oblíbený svetr z merino vlny značky Devold doplnila herečka stříbrnými náušnicemi z kolekce SO od šperkařky Elišky LhotskéFoto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Pohodlné tenisky zabírají v Ivanině botníku nejvíc místaFoto: Jakub Jurdič

Mám ráda asymetrii

Ivana má velmi štíhlou a trochu klučičí postavu a rozhodně ví, co jí sluší. Upřednostňuje přírodní materiály a zbožňuje asymetrické střihy. Jako třeba top s vázačkou na jednom rameni a dlouhým rukávem s potiskem. Originální potisk navíc vznikl zajímavou formou, a to přefocením zbytků a odstřižků látek, které zbyly při výrobě. Vyfocený vzor se poté přenesl na látku pomocí speciálního stroje.

Foto: Jakub Jurdič

Elegantní společenský outfit tvoří nevšední top značky Leeda z kolekce Touch Me!, kalhoty Massimo Dutti a náušnice Blueberries od Markéty RichterovéFoto: Jakub Jurdič

Zbožňuju červenou

K posledním kouskům, kterými se nám Ivana Jirešová pochlubila, patří netradiční designové šaty, které jsou díky možnosti zavazování variabilní. Jsou určené hlavně na společenské události a naposledy je Ivana Jirešová vynesla v loňském roce na akci Muž roku 2020, kde zpívala. „Červenou barvu zbožňuju a cítím se v ní dobře.“ A musíme podotknout, že v ní herečka vypadá skutečně božsky.

Foto: Jakub Jurdič

Splývavé designové šaty Leeda jsou velmi rafinovanéFoto: Jakub Jurdič

Náš tým a poděkování

Foto - Jakub Jurdič

Vizáž - Linda Chudomelová

Za poskytnutí prostor k focení děkujeme Leeda Fashion Store, Bartolomějská 304/1, 110 00 Staré Město

Ivana Jirešová má ráda české módní značky. Víte, které vznikly během pandemie?

Reklama

Načítám