Hlavní obsah

Skvosty ze šatníku Katky Pechové: Sází na kalhoty do pasu

Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Jak obléká svých 180 cm herečka Katka Pechová? Na to jsme si posvítili v našem dalším článku, kde vám představujeme skvosty ze šatníku českých hvězd. Co ukrývá ten Katčin?

Článek

Sympatickou mladou herečku Katku Pechovou (34) znáte možná z divadel, z muzikálů, ale také z koncertů Báry Polákové (37), kterou doprovází jako vokalistka, nebo z přehlídkových mol. Od čtrnácti let se totiž pohybovala i v modelingu a o tři roky později vyhrála ještě jako Kateřina Sedláková soutěž Miss Athéna Pardubického kraje.

Fandí českým značkám

Dnes už se Katka věnuje pouze herectví a zpěvu a má za sebou celkem zajímavý rok, neboť stihla během pandemie vystřídat několik dalších povolání. Nejprve pracovala jako prodavačka obuvi, následně jako dobrovolnice v Nemocnici Milosrdných sester sv. Karla Boromejského v Praze, kde se starala také o covidové pacienty, a naposledy jako asistentka pedagoga na prvním stupni základní školy, kde působí doteď.

Foto: Jakub Jurdič

Tepláková souprava Jamie Collection patří v k nejoblíbenějším Katčiným kouskům Foto: Jakub Jurdič

A přímo ze školy za námi také dorazila na focení svého šatníku, kdy se pochlubila svými oblíbenými módními kousky a úlovky od českých značek. Ty Kateřina jednoznačně preferuje, stejně jako udržitelnou módu. „Momentálně jsem si oblíbila českou značku Jamie Collection, neboť mají skvělé pohodlné kousky z teplákoviny, kterou jsem během covidu rozhodně využila. Ale je pravdou, že tepláky jsem měla ráda už i před tím,“ říká Katka, která nám soupravu představila v kombinaci s oblíbeným modrým kabátem od české značky Eiri, za níž stojí návrhářka Klára Holanová.

Foto: Jakub Jurdič

Na jaře využije herečka často i kabát od české značky EiriFoto: Jakub Jurdič

Kalhoty do pasu a tenisky

„Od dob modelingu, kdy jsem musela docela držet diety, se má postava změnila. Naučila jsem se však různé stylistické triky a odkoukala pár rad, co mi sluší nebo jak se mám oblékat. A oblíbila jsem si rozhodně kalhoty do pasu,“ vysvětluje herečka, která je prý spíše kalhotový typ. Šaty a sukně však v žádném případě neodmítá. Jen boty na podpatku na ní příliš neuvidíte. Při svých 180 centimetrech se cítí lépe v teniskách. I proto by se její styl dal charakterizovat jako sportovně-ležérní.

Foto: Jakub Jurdič

Světlé barvy Kateřině moc sluší. Elegantní trenčkot je z obchodu H&M a klobouk s kabelkou ze second handuFoto: Jakub Jurdič

Značkové věci i sekáč

Nákupy přes internet nemá ráda. A i když Katka dává přednost udržitelné módě, najdete v jejím šatníku i nadčasové kousky osvědčených značek, jako je například Levi's. Ty jí ovšem vydrží dlouhá léta stejně jako džínová bunda s třásněmi, kterou ráda obléká dohromady s botami a kloboukem v country stylu. Klobouk objevila v jednom ze second handů, stejně jako krásné letní šaty. „Už se nemohu dočkat, až v nich vyrazím na nějaký piknik,“ směje se herečka.

Foto: Jakub Jurdič

Džínovou bundu s třásněmi značky Levi's má Kateřina ve skříni už přes pět letFoto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Šaty i džínovou bundičku ulovila herečka v second handu, které s oblibou navštěvujeFoto: Jakub Jurdič

České značky ráda podporuje také herečka Nikol Kouklová (31).

Reklama

Související témata:

Načítám