Hlavní obsah

Jaromír Jágr slaví 46. narozeniny! Kdo jsou jeho osudové ženy a která ho přinutila ostříhat?

Foto: Profimedia.cz

Jaromír Jágr se současnou přítelkyní Veronikou Kopřivovou Foto: Profimedia.cz

Reklama

Před dvaceti lety se psal zlatý příběh v Naganu a všichni věděli, že ten šestadvacetiletý kluk s číslem 68 je něco mimořádného. Hokej pro něj byl – a asi vždycky bude – všechno, na což občas zřejmě doplatily i jeho vztahy. Které ženy se objevily po boku Jaromíra Jágra, který dnes slaví 46. narozeniny?

Článek

První hokejový zápas českého týmu na olympiádě se bude hrát dnes, 15. února, tedy v den narození našeho hokejového boha. Náhoda? Osud? Jaromír Jágr právě slaví 46. narozeniny, a ačkoliv je stále aktivní hráč, olympiádu sleduje z Kladna – svého rodiště a současného angažmá. Momentálně s ním není jeho partnerka Veronika Kopřivova (26), která je pracovně v Mexiku, ale naštěstí je po jeho boku jiná osudová žena. A kdo byly ty další?

Anna Jágrová (72)

Nejdůležitější ženou v životě každého muže bude vždycky jeho maminka. A jinak tomu není ani v případě několikanásobného vítěze Stanley Cupu, mistrovství světa, olympijských her, Kontinentálního poháru a dalších hokejových soutěží. Nebýt jí, a samozřejmě i tatínka Jaromíra, těžko by byl slavný hokejista tam, kde jde dnes. Bez zázemí, lásky a podpory toho člověk moc nedokáže. A Jaromír Jágr si toho je velmi vědom a po celou dobu své kariéry zůstal pokorný, s nohama pevně na zemi a srdcem doma u rodičů.

Foto: Profimedia.cz

Anna Jágrová i její muž Jaromír Jágr starší svého syna podporovali od dětstvíFoto: Profimedia.cz

Iva Kubelková (40)

První vážnější známost měl Jaromír Jágr s modelkou a první ViceMiss roku 1996 Ivou Kubelkovou. Randili spolu mezi lety 1996 a 1999, zažila tedy i fenomenální vítězství na zimních olympijských hrách v Naganu. Jenže nedlouho poté se rozešli. Modelka prý nezvládla život vedle vrcholového sportovce. Nicméně – i když od jejich rozchodu uplynulo takřka dvacet let, dodnes lidé říkají, že se k němu hodila ze všech jeho partnerek nejvíce.

Foto: Profimedia.cz

Iva Kubelková byla první vážnou známostí hokejového bohaFoto: Profimedia.cz

Nicol Lenertová (43)

Nicol Lenertová s hokejovým bohem nebyla tak dlouho jako Iva Kubelková nebo později Andrea Verešová, ale až zjistíte, jaký vliv na něj měla, pochopíte, že si tu své místo zaslouží. S Jaromírem Jágrem se seznámili v roce 1999 a vydrželi spolu jen pár měsíců. Během té doby se ale „Džegr“ zbavil svého proslulého účesu zvaného „mullet“, který později zlidověl jako „na Jágra“ (vlasy vzadu delší až na krk a vpředu krátké). Nicol Lenertová ale dodnes o svém vlivu na tuto změnu mluví dost tajemně a dodává, že na to možná nebyla sama.

Foto: Profimedia.cz

Nicol Lenertová s Jaromírem Jágrem dlouho nebyla, ale zřejmě měla vliv na to, že se hokejový guru nechal ostříhat Foto: Profimedia.cz

Andrea Verešová (37)

Brzy po rozchodu s Nicol Lenertovou se hokejista seznámil s další modelkou – Andreou Verešovou. Potkali se na tenisovém turnaji v Bratislavě a oficiálně se spolu začali objevovat v roce 2000. Vypadalo to, že tentokrát to doopravdy klapne, Andrea Verešová se dokonce na nějaký čas vzdala svého života v Česku a odstěhovala se do zámoří. Jenže nakonec zjistila, že jí jeden z nejlepších hokejistů všech dob nedá to, co ona od partnera očekává, a rozešla se s ním. Později se nechala slyšet, že Jaromír Jágr není na vážné vztahy zralý.

Foto: Profimedia.cz

Andrea Verešová se kvůli Jaromíru Jágrovi odstěhovala do AmerikyFoto: Profimedia.cz

Lucie Borhyová (39)

Spíše než vážný vztah šlo o chvilkový románek a škarohlídi od začátku předpovídali, že jde jen o krátký flirt, než se Jágr vrátí zpátky za moře do NHL. I tak byl ale v létě 2004 hokejista vídán po boku vnadné blonďaté zprávařky z Novy a novinářům se snažil teorii o krátkém nezávazném vztahu vyvrátit – dokonce tvrdil, že to s Lucií Borhyovou byla láska na první pohled, alespoň z jeho strany. Není vlastně jasné, kdy a jak se rozešli.

Foto: Profimedia.cz

S Lucií Borhyovou to byl spíše jen románekFoto: Profimedia.cz

Inna Puhajková (31)

S Innou Puhajkovou Jaromíra Jágra seznámila společná kamarádka a hokejista pak v roce 2006 začal za novou přítelkyní tajně dojíždět do Broumova. Konečně to vypadalo, že se hokejový mág usadí a poučí se z rozchodu s dlouholetou přítelkyní Andreou Verešovou. Jenže nakonec ani Inna nedokázala dovést Jaromíra k oltáři, případně s ním mít dítě – po šesti letech se rozešli.

Foto: Profimedia.cz

Nejdelší vztah měl s Innou Puhajkovou, ani ona ho ale nakonec nedokázala dostat k oltářiFoto: Profimedia.cz

Veronika Kopřivová (26)

Poslední a zároveň současnou partnerkou je Veronika Kopřivová. S ní se hokejista dal dohromady v roce 2016 na Floridě, kde měl zrovna angažmá. Veronika brzy začala sociální sítě zásobovat společnými fotografiemi a jejich vztah se stal na chvíli veřejným tajemstvím. Po rychlém Jaromírově návratu zpět do České republiky před pár týdny není jasné, jak se to mezi nimi bude vyvíjet dál. Veronika totiž na Floridě žije.

Foto: Profimedia.cz

Vydrží Jaromíru Jágrovi jeho poslední vztah s Veronikou Kopřivovou?Foto: Profimedia.cz

Která přítelkyně Jaromíra Jágra se k němu podle vás hodí nejvíc?

Reklama

Související témata:

Načítám