Hlavní obsah

Slavní vousáči: Komu porost sluší a na koho byste vzala holicí strojek?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dokážou být velmi sexy, ale i pořádně odpudivé. Vousy zkrátka nesluší každému a ne každý pán se o ně stará tak, aby vypadaly alespoň trochu reprezentativně. S ochlupením na obličeji experimentují i slavní muži. Komu sluší a na koho byste radši vzali holicí strojek?

Článek

Bez vousů, nebo s nimi? To je to, oč tu běží! Stejně jako slavné ženy často mění účesy, muži zase rádi zkoušejí, jak vypadají s porostem na bradě a tvářích. A ne vždy je to pěkný pohled. Posuďte sami.

Jamie Dornan (35)

Irský herec Jamie Dornan alias sexuální mašina Christian Grey z erotické filmové trilogie „Padesát odstínů šedi, temnoty a svobody“ (2015–2018) vypadá pokaždé trochu jinak. Někdy je hladce oholen, jindy si nechává strniště, nebo dokonce pořádný plnovous. Sexy je ale za každé situace. Co myslíte?

Foto: Profimedia.cz

Film „Padesát odstínů svobody“ bude mít v českých kinech premiéru 8. únoraFoto: Profimedia.cz

George Clooney (56)

Šarmantní elegán George Clooney má štěstí, že zraje jako víno. Dvojčata, která mu loni porodila jeho žena Amal Clooney (39), mu navíc určitě stárnout nedovolí. Většinu času sice herec preferuje hladké oholení, ale vousy podle nás rozhodně nejsou krokem vedle. Právě naopak – působí v nich mužněji.

Foto: Profimedia.cz

Tak co říkáte? Fešák za všech okolnostíFoto: Profimedia.cz

Brad Pitt (54)

Dalším „pánem na holení“ je Brad Pitt. Hádali byste mu 54 let? I on už měl na tváři všelicos. Urousané mikádo a neupravené vousy, které nosil v roce 2015, už jsou naštěstí minulostí. Vypadal zbytečně starší. Aktuálně nosí strniště a už zase vypadá k světu.

Foto: Profimedia.cz

V letech 1995 a 2000 byl Brad Pitt podle časopisu People nejvíc sexy mužem planetyFoto: Profimedia.cz

Matthew McConaughey (48)

Americký herec Matthew McConaughey se mění jako chameleon. Kvůli dobré roli je schopen na požádání zhubnout nebo přibrat desítky kilogramů. Ve srovnání s tím je změna porostu na tváři maličkost. Líbí se vám víc v uhlazené podobě, nebo v hipsterském looku?

Foto: Profimedia.cz

Nejdramatičtější hubnutí (přes 30 kilo) musel herec podstoupit kvůli roli muže nemocného AIDS ve filmu „Klub poslední naděje“ (2013)Foto: Profimedia.cz

Jim Carrey (55)

Vousy jsou sice v mnoha případech sexy, ale to, co měl v jednu dobu na tváři Jim Carrey, považujeme za velký úlet. V mohutném plnovousu připomínal oblíbený herec trosečníka Robinsona Crusoea.

Foto: Profimedia.cz

Změna ve vizáži Jima Carreyho je opravu radikálníFoto: Profimedia.cz

Daniel Radcliffe (28)

Naopak v případě herce Daniela Radcliffa, kterého proslavila role kouzelnického učně Harryho Pottera, nejsou vousy krokem vedle. Roztomilý mladíček se díky nim změnil v muže a ani k tomu nepotřeboval kouzla.

Foto: Profimedia.cz

Mužný plnovous nosí herec také kvůli roli ve filmu „Ztracen v džungli“, který je momentálně v kinechFoto: Profimedia.cz

Hugh Jackman (49)

S porostem na tváři se čas od času objeví i australský fešák Hugh Jackman. Není to ale z lenosti, na vousech je totiž na první pohled vidět, že se o ně stará. Nejhezčím doplňkem je však jeho úsměv, který mu z tváře nemizí, přestože se mu již několikrát vrátila rakovina kůže.

Foto: Profimedia.cz

Rakovina kůže se australskému sympaťákovi letos vrátila už pošestéFoto: Profimedia.cz

Mel Gibson (61)

Po čem ženy touží asi Mel Gibson ve stejnojmenném filmu nezjistil. Jinak si nedovedeme představit, z jakého důvodu nosí takovýhle plnovous. Nebo vy byste snad chtěly líbat Rumcajse?

Foto: Profimedia.cz

Přítelkyni Mela Gibsona se prý zarostlý vzhled líbíFoto: Profimedia.cz

Karel Gott (78)

Po prodělání zákeřné choroby změnil image i zpěvák Karel Gott. Vousy mu dodaly šmrnc a přiblížily ho podobou k jeho oblíbenému zpěvákovi Tomu Jonesovi (77). I když Karel je božský za každé situace, ať už s porostem, nebo bez něj.

Foto: Profimedia.cz

Karel Gott vypadá den ode dne lépe a lépeFoto: Profimedia.cz

Ondřej Vetchý (55)

Zateplení brady a tváří nahodil na zimu také herec Ondřej Vetchý. V tomto případě ale nešlo o vlastní iniciativu. Vizáž musel změnit jen dočasně, a to kvůli roli Aloise Rašína v televizním snímku „Rašín“.

Foto: Profimedia.cz

Většinu času dává Ondřej Vetchý přednost outdoorovému oblečení, na loňskou premiéru filmu „Po strništi bos“ si ale dal na oděvu záležetFoto: Profimedia.cz

Kdo se vám víc líbí s vousy a komu podle vás určitě nesluší? 

Reklama

Související témata:
Bradka

Načítám