Hlavní obsah

Je na čase začít si plnit své sny

Reklama

Pracovat v módě je pro spoustu z vás sen. A další z vás si myslí, že by na to vůbec neměly. Certifikovaný kurz stylingu ve Škole stylu vás připraví pro vaši novou kariéru v módní branži nejlépe, jak si jen dokážete představit.

Článek

Jako v každém uměleckém oboru, i v módní branži je potřeba velká dávka odhodlání, energie, touhy. Ale stále platí, že úspěch je z 20 % talent a zbylých 80 % je tvrdá dřina. Abyste si svůj sen mohly začít plnit, pomůžeme vám dostat se na startovní čáru. V tom je Kurz stylingu ve Škole stylu jedinečný: Naučíte se v něm všechno „nanečisto", vše si vyzkoušíte na vlastní kůži. Zjistíte, v čem jste výjimečné, co vás z módního oboru baví nejvíc, kterou cestou se chcete dát.

Proč kurz stylingu?

  • Protože kurz není jen pro ty z vás, které se chtějí věnovat práci v módním průmyslu, ale i pro všechny, které se chtějí dozvědět o módě a stylu (a třeba i o sobě samých) něco víc.
  • Protože v něm máte možnost zjistit o módě úplně všechno. Naučíte se, co přesně obnáší práce stylisty, osobního nákupčího nebo PR manažera, jak využít trendy ve svůj prospěch, jak vybírat oblečení a doplňky v obchodech, jak se profesionálně chovat během focení či natáčení, jaké oblečení se hodí pro jakou příležitost...
  • Protože nebudete jen sedět a poslouchat. Zvedneme vás ze židlí a budete samy hodnotit módní trendy, vytvářet moodboardy, vybírat oblečení a doplňky, kombinovat různé styly, a dokonce budete pracovat na svém prvním profesionálním focení pro módní časopis.

Jak to na kurzu vypadá během praktických cvičení, se podívejte na vlastní oči:

Škola je tak dobrá, jak dobří jsou její učitelé

Učit se máte od těch nejlepších. Proto se na kurzu potkáte s lidmi, kteří se módě věnují úspěšně už několik let:

Alena Šafratová (bývalá ředitelka módy časopisu Elle, zakladatelka Školy stylu)

Robert Vano (výjimečný fotograf a neuvěřitelně inspirativní člověk)

Klára Tománková (bývalá hlavní produkční časopisu Elle, v současnosti úspěšná dekor stylistka, která pracuje pro časopisy Dolce Vita, Žena a život, New York Times)

Honza Pokorný(šéfredaktor časopisu OK!Magazine, který pracuje také jako stylista pro reklamní kampaně, módní časopisy a zároveň jako osobní image konzultant)

A to zdaleka nejsou všichni!

Kurz stylingu probíhá v Praze, v ateliéru Školy stylu na Václavském náměstí

A teď si raději sedněte...

Máme pro vás 2 dárky, ze kterých budete nadšené (to se vsadíme):

1. Nejlepší absolventka Kurzu stylingu, který trvá 5 víkendů (od 30. ledna do 28. února 2016), získá 3měsíční placenou stáž ve Škole stylu!

2. Pro všechny z vás, které se přihlásíte po přečtení tohoto článku, máme exkluzivní slevu 20 %. Stačí při vyplňování přihlášky připsat do poznámky heslo: PROZENY20.

No řekněte samy, není právě teď ten nejlepší čas začít si plnit své sny?

Všechny další podrobnosti se dozvíte na www.skolastylu.cz

Reklama

Související témata:

Načítám