Hlavní obsah

Kalendář plný krásy je tu pro vás!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také vzpomínáte na ty časy, kdy vám babičky věnovaly vánoční kalendář plný dobrot? Ta slastná chvíle, kdy jste ráno utíkali vyloupnout další sladkost, snad v každém z vás zanechala příjemnou vzpomínku.

Článek

Společnost el nino parfum, parfumérie, kterou jistě znáte jako jeden z největších e-shopů s parfémy a kosmetikou u nás, si pro vás připravila úžasný adventní kalendář pro dospělé! Je totiž výhradním distributorem italské značky Frais Monde, která je čím dál tím oblíbenější, zejména mezi milovníky přírodní kosmetiky.

Na trhu je k dispozici několik stovek produktů této značky – včetně těch v bio kvalitě. Pokud budete sledovat adventní kalendář na Facebooku Frais Monde CZ, získáte šanci každý den vyhrát úžasné produkty z bohatého portfolia.

Výrobky z řady Muschio Bianco nesou čistou vůní bílého mošusu

Mezi vlajkové produkty zejména patří unikátní parfémované oleje, kterých na našem trhu existuje více než 40 druhů! Jsou hypoalergenní, bez alkoholu, a především opravdu neuvěřitelně voňavé. Co se týká parfemace, Frais Monde skutečně vyniká nad šedý průměr okoukaných vůní. Nejen toaletní vody a tělová mléka, ale i péče o vlasy, pleťová kosmetika a sprchové gely prostě báječně voní.

Během Vánoc oceníte hlavně gurmánské vůně – něžnou vanilku Vaniglia, exotickou vůni tureckého dezertu Rosa Loukoum, opojnou a energizující černou mandarinku Mandarino Nero a veselý kokos Cocco.

Parfémované oleje, které voní jako vanilka, černá mandarinka, kokos nebo turecký dezert jsou ideální na Vánoce

Společným jmenovatelem produktů však není jenom báječná vůně, ale i jemné složení s obsahem rostlinných extraktů, pečujících olejů, termálního jílu, a především termální sirné vody Acqua di Répole, která má na pleť léčebné účinky. To Italové vědí, a proto bohatě navštěvují lázně Bagni di Répole poblíž města Crotone, kde pramení zázračný pramen léčivé vody.

Pokud hledáte kosmetiku se 100% přírodním složením, Frais Monde vyvinul bio péči o pleť, která se postará o vaši tvář i tělo, a dokonce nabízí osm produktů dekorativní kosmetiky v nejvyšší kvalitě.

Kvalitní péče o pány – to je Brutia – zaměřená na specifické potřeby mužské pleti

Zeptali jsme se produktové manažerky Astrid Hudečkové, co vás v adventním kalendáři čeká a tady je její odpověď: „Nechci zkazit soutěžícím radost z překvapení, a proto jen prozradím, že jsme vybrali opravdu to nejlepší v sortimentu a každé okénko skrývá velmi hodnotné produkty jak pro muže, tak i pro ženy. Věřím, že také dospělým uděláme v adventním období velkou radost!“

Adventní kalendář Frais Monde najdete na Facebooku značky Frais Monde CZ a do Štědrého dne můžete ještě stále získat spoustu výher! Neváhejte a rozbalte si svůj dárek ještě dnes.

Více o značce Frais Monde najdete na webu: www.fraismonde.cz.

Veškerý sortiment zakoupíte na e-shopu výhradního distributora www.parfemy-elnino.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám