Hlavní obsah

Katka (32): Neuvěřitelná proměna! Zhubla o více než 30 kilo a vypadá božsky

 

Reklama

Podobně jako spousta maminek i Katka nejvíce přibrala po porodu. Její váha ještě před dvěma lety sahala skoro k 90 kilogramům. Potom se ale pustila do cvičení a začala se zajímat o jídlo a životní styl. A o rok a pár měsíců později už měla tělo jako modelka!

Článek

Nechtěné kilogramy začala dvaatřicetiletá Katka rychle nabírat ve spokojeném manželství a především pak po narození druhého dítěte. Její váha v té době vystoupala bezmála na 90 kilo.

Dnes váží 57 kilo, tedy o více než třicet méně, a má krásnou, štíhlou a zpevněnou postavu. Ušla dlouhou cestu, na které byly i chvíle, kdy se necítila nejlépe. Ale vytrvala a sport i zdravé stravování se staly neodmyslitelnou součástí jejího života.

Zajímá vás, jak Katka vypadala předtím, než zhubla? Jste zvědaví, kterak takhle krásného výsledku dosáhla? Nebo byste rádi viděli její běžný jídelníček? To všechno se dozvíte ve videu!

I vám se podařilo krásně proměnit postavu? Pošlete nám svůj příběh a fotky na e-mail denisa.chnoupkova@firma.seznam.cz. Třeba se příště stanete naší modelkou vy!

Reklama

Načítám