Hlavní obsah

Když má zubní hygiena styl!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také chcete zažít jedinečný pocit čistých zubů? Se sonickými elektrickými zubními kartáčky Philips Sonicare DiamondClean to máte téměř bez práce!

Článek

Vyčistit si zuby efektivně zabere méně času oproti manuálnímu kartáčku, a vy si tak budete moci užívat krásný a zdravý chrup, který sluší každému úsměvu.

Bělejší zuby během 1 týdne

Nejnovější model Philips Sonicare DiamondClean přináší důmyslně navrženou kartáčkovou hlavici ve tvaru diamantového brusu a 5 účinných režimů čištění pro šetrnou péči o Vaše zuby a dásně. Oproti běžnému manuálnímu kartáčku pravidelným používáním docílíte až 2× bělejších zubů a odstraníte až o 100 % více skvrn a nežádoucího plaku, který způsobuje zubní kazy a další onemocnění zubů. Viditelné změny zaznamenáte již po týdnu používání a zdravější dásně do 14 dnů!

Snadné čištění i citlivých zubů

Díky sonické technologii umí kartáček Philips Sonicare vyčistit i těžko přístupná místa, kde se nečistoty a plak usazují nejčastěji. Nemusíte na něj nijak tlačit, stačí ho jemně přiložit v úhlu 45 stupňů k zubnímu krčku, čili k té části zubu, která se dotýká dásně, a efektivně stírající vlákna ve vertikálním směru jemně odstraní zubní plak. Tento model navíc potěší i majitele citlivých zubů a dásní svým režimem Sensitive pro extra jemné čištění.

Unikátní a pohodlné nabíjení

Philips Sonicare je úžasným pomocníkem, přitom ale dbá i na styl. Je k dispozici v pěti barvách, mezi kterými si vyberou pánové i dámy. Jeho design potěší i náročné. Milovníky technologií nadchne především způsob nabíjení – využít můžete unikátní skleněný pohár s indukčním nabíjením. Na cesty se bude hodit také elegantní cestovní pouzdro, které lze nabíjet přes USB, ať už jste kdekoli. Plně nabitá baterie vydrží až 3 týdny používání.

Náhradní kartáčková hlavice zdarma

Právě teď přináší Philips Sonicare DiamondClean ještě jednu výhodu. Pokud si chcete koupit tohoto vítěze testu elektrických zubních kartáčků nezávislé organizace dTest, dostanete k němu na Alza.cz náhradní kartáčkovou hlavici zdarma. Vychutnáte si tak pohodlné čištění ještě déle.

Reklama

Související témata:

Načítám