Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Kedlubna se často používá místo zelí, zkuste z ní udělat salát s křenem, chutná opravdu skvěle.

10 min.
Příprava
1 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 4 ks kedlubny
  • 4 lžíce křenu
  • 1 ks kyselých okurek
    10
    12
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce jablečného octa
    12
  • 1 lžička cukru
  • 1/2 lžičky soli
  • 1 špetka mletého kmínu
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Oloupané kedlubny nastrouhejte na hrubém struhadle a v míse promíchejte se špetkou kmínu,  jemně nastrouhaným křenem a okurkou. Zakapejte olejem a dochuťte octem, cukrem a solí.

Související témata:

Načítám