Hlavní obsah

Klára a její modely: Na Silvestra to chce trochu divočiny

Foto: Jakub Jurdič

Na Silvestra si můžete dovolit to, co jste si celý rok zakazovali. Alespoň v módě!Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Od vánočního přejídání bramborovým salátem a tunami cukroví přecházíme plynule do mazání chlebíčků a chlazení šampaňských. Tohle je snad nejnáročnější týden v roce. Tedy alespoň společensky!

Článek

Ale potkávat se s lidmi u velkého stolu a společně hodovat je skvělé. Ještěže jsou Vánoce takové společenské, jinak bychom byli celý týden v nejoblíbenějších teplákách a triku na doma. Takhle máme důvod se vyfiknout.

Pravda je, že sama jsem od Ježíška dostala jednu dlouhou, velkou flanelovou košili a je tak super, že jsem v ní už třetí den ve dne v noci, v krbu mi hoří oheň, a protože letos na Silvestra nikam nejedu, natáhnu si teplý ponožky, uvařim caro a budu si představovat, že náš podkrovní byt je luxusní chata v Aspenu, a sednu k počítači, abych se s váma aspoň podělila o to, jak může Silvestr a móda na tuhle divokou noc vypadat..

Vy, kdo se chystáte na Silvestra na hory, si vezměte alespoň pěkný svetr:)

Foto: Archiv Kláry

Kožich je na Silvestra skvělá věc, zahřeje a slušíFoto: Archiv Kláry

A ti z vás, kteří plánují mejdan u sebe doma, bacha na to, je to sice fajn, nemusíte chodit daleko, ale to ráno, kdy se vzbudíte do neskutečného nepořádku, je za trest. Zejména když se vaše kamarádka rozhodne vysypat si při tanci pytlík chipsů na hlavu. (Mám s tím své zkušenosti.) Nicméně mojí výhodou bylo, že jsem se z bytu stěhovala deset dní po Silvestru a byt šel vzápětí do rekonstrukce. S velkým úklidem jsem si tedy takovou hlavu nedělala.

Na domácí mejdan na sebe můžete natáhnout totéž jako na mejdan v centru velkoměsta, proč ne, je přece Silvestr.

Jestli tedy vyrážíte někam na večírek, máte prostor se vyřádit. Tady se opravdu meze nekladou. Buďte v džínách a tričku, jestli chcete, ale právě tohle je den, kdy si můžete dovolit trochu divočiny... Silvestr je jednou z nocí, kdy na sebe můžete natáhnout cokoli. Je to celosvětovej mejdan, a pokud jste si ho nedali den předem, jak se to dost často stává, tak tenhle den je přesně ten, kdy si na sebe můžete vzít to, co vám přišlo přes rok „moc“.

Foto: Archiv Kláry

Jako Elton John!Foto: Archiv Kláry

Přežeňte líčení, nahoďte třpytky, nalakujte divoce nehty. Vemte si cokoli třpytivého. Lesk a třpyt k Silvestru nezaměnitelně patří, stejně jako ohňostroj na černé obloze byste v tuhle poslední noc uplynulého roku měly zářit i vy. Ten rok jste zvládly, tak proč to neoslavit že? Zkrátka přepal, buďte chvíli jako hvězda filmového plátna nebo popová star. Jako Elton John nebo Madonna!

Foto: Archiv Kláry

Loňská bytová partyFoto: Archiv Kláry

A rada na závěr? Trendy na rok 2015 volí široké kalhoty s vysokým pasem, sukně do áčka, blůzičky se vzory a košilové šaty. V podstatě jsou to taková sedmdesátá léta s trochou současnosti. Jestli už nestíháte na nákup, zalovte jen ve skříních svých rodičů nebo babiček. Zkrátka buďte už na konci roku 2014 trochu 2015 :-)

Přeju hodně nápadů, více nekonvence, trochu divočiny, lehce usedlosti, mnoho kontrastů, každopádně velice ispirativní rok 2015!

P.S.: Dejte si zase pozor, aby váš model nebyl až příliš nepohodlný, protože v něm pravděpodobně půjdete spát.

Reklama

Související témata:

Načítám