Hlavní obsah

Intimní romantická masáž s pomocí masážních svíček Enjoy it? To musíte vyzkoušet!

Foto: VALAVANI s.r.o.

Foto: VALAVANI s.r.o.

Víte, co jsou masážní svíčky? Pokud ne, stojí za to je vyzkoušet, protože si je jednoduše zamilujete! Luxusní masážní svíčky Enjoy it! pro celotělovou masáž vám poskytnou jedinečný intimní a romantický zážitek.

Článek

Poznejte nezapomenutelné okamžiky plné relaxace i vzrušení zároveň! Užijte si stále populárnější masážní svíčky spojující romantiku s uvolňující a zároveň intimní atmosférou. Dopřejte partnerovi chvíle oddechu po náročném dni nebo je využijte jako výjimečnou předehru pro intimní chvíle.

Foto: VALAVANI s.r.o.

Masážní svíčka Enjoy it! S aroma tropického ovoce a mořské soliFoto: VALAVANI s.r.o.

Co jsou to masážní svíčky

Masážní svíčky Enjoy it! jsou jedinečný kosmetický produkt. Obsahují speciální směs tvořenou bambuckým máslem, kokosovým olejem, včelím voskem a dalšími složkami, které se po zapálení svíčky během pár minut rozpustí na masážní emulzi, kterou pak nalijete na partnerovo tělo a můžete mu dopřát nezapomenutelnou masáž. Prémiové složení masážní svíčky Magnetifico Enjoy it! zároveň hydratuje, vyživuje a regeneruje pokožku, díky čemuž zůstává hebká na dotek a smyslná vůně umocní váš prožitek ze společně strávených chvil.

Masážní svíčky můžete zakoupit na www.intimninakupy.cz.

Masážní svíčky Enjoy it! Video: VALAVANI s.r.o.

Preferujete klasiku? Vyzkoušejte afrodiziakální masážní oleje Magnetifico

Nechte se hýčkat a prožijte nezapomenutelné chvíle plné vzrušení i relaxace. Masážní oleje z řady Magnetifico – power of pheromones byly navrženy tak, aby zajistily optimální kluzkost a nebyly zároveň příliš mastné a přirozeně se tak vstřebaly do pokožky. Speciální kombinace afrodiziakálních složek vám pomůže udělat z masáže nezapomenutelný elektrizující zážitek, který většinou jen u masáže neskončí. Tento masážní olej je vhodný jak pro klasickou masáž, tak pro masáž intimních míst.

Masážní oleje jsou k dispozici na www.intimninakupy.cz.

Foto: VALAVANI s.r.o.

Luxusní afrodiziakální masážní olej OrientalFoto: VALAVANI s.r.o.

Vyzkoušejte i vonné afrodiziakální svíčky Love me

Chcete vytvořit afrodiziakální, jedinečnou, intimní a pohodovou atmosféru při romantické večeři, předehře, intimní masáži, milování nebo jen tak při klidném večeru po náročném dni? Pak jsou unikátní afrodiziakální svíčky Love me ze série Magnetifico – power of pheromones, založené na Intensively intimate formula strong + , pro vás to pravé! Rozpoutejte vášeň, poznejte nespoutanou sílu „feromonů“ a nenechejte nic náhodě!

Vonné svíčky můžete zakoupit na www.intimninakupy.cz.

Foto: VALAVANI s.r.o.

Vonné svíčky Love me založené na Intensively intimate formula strong +Foto: VALAVANI s.r.o.

Nenechte nic náhodě a vsaďte na „feromonové“ parfémy

Speciální parfémy Magnetifico – power of pheromones jsou navrženy tak, aby vám zvýšily přitažlivost, charisma a sex-appeal, stejně jako když zvířata reagují na feromony při výběru partnera. Využijete je nejen na rande, ale i při zkoušce nebo pracovním pohovoru.

Parfémy Magnetifico – power of pheromones můžete zakoupit na www.intimninakupy.cz.

Foto: VALAVANI s.r.o.

Parfémy Magnetifico – power of pheromones vám zajistí úspěch na rande nebo pracovním pohovoruFoto: VALAVANI s.r.o.

Reklama

Související témata:

Načítám