Hlavní obsah

Jak na mladistvé vlasy bez barvy? Zastavte jejich šedivění

Foto: canva.com

U žen začíná šedivění ve věku mezi 35 a 50 lety, ale toto období se může lišit v závislosti na genetice a životním styluFoto: canva.com

Šedivění vlasů je přirozený proces, který nastává s přibývajícím věkem, ale u některých lidí se může objevit relativně brzy. Tento jev není jen výsledkem stárnutí, ale může souviset i s genetikou, životním stylem a zdravotním stavem. Přinášíme několik tipů, jak šedivění vlasů zastavit.

Článek

Genetika hraje klíčovou roli v tom, kdy a jak rychle začneme šedivět. Pokud vaši rodiče a prarodiče začali šedivět v dřívějším věku, je pravděpodobné, že se to stane i vám. Mezi další příčiny šedivění patří chronický stres, který zrychluje proces šedivění. Stresové hormony totiž mohou poškodit melanocyty, buňky odpovědné za pigmentaci vlasů. Dalším faktorem pro šedivění vlasů je nedostatek některých živin a vitaminů.

Naštěstí existují zaručené a vědecky ověřené způsoby, jak zastavit šedivění vlasů a obnovit jejich přirozený pigment.

Foto: canva.com

Látka Greyverse v produktu NAVLASIL zvyšuje melanogenezi a snižuje počet šedin až o 47 %Foto: canva.com

Jak zastavit šedivění vlasů?

Foto: canva.com

Donedávna bylo šedivění nevratným procesem. To už dnes po objevení účinných látek zcela neplatíFoto: canva.com

Pro zpomalení procesu šedivění je důležitá správná výživa. Dbejte na vyváženou stravu bohatou na vitaminy a minerály, které jsou důležité pro udržení pigmentace vlasů. Zaměřte se také na zvládání stresu pomocí relaxace, meditace a cvičení. Důležitý je kvalitní spánek a v letních měsících používejte ochranou přikrývku hlavy a dostatečnou UV ochranu. Pokud je to možné, vyhýbejte se kouření tabákových výrobků.

Mezi nejúčinnější cesty, jak zastavit šedivění vlasů, patří pravidelné užívání vlasového séra či šamponu. Mezi nejlepší přípravky v kategorii patří český produkt NAVLASIL, který obsahuje účinné a patentované látky pro zastavení procesu šedivění a také zastavuje vypadávání vlasů a obnovuje jejich hustotu.

Vlasové sérum NAVLASIL. Opravdu funguje?

Sérum české výroby plné unikátních a patentovaných látek, to je NAVLASILVideo: Primulus Group, s.r.o.

NAVLASIL obsahuje patentované látky s ověřenými účinky pro zastavení šedivění a obnovu přirozeného vlasového pigmentu. Mezi tyto látky patří například Darkenyl a Greyverse. Aplikuje se jednou denně a první výsledky je možné vidět po třech měsících užívání. Pokud chcete podpořit zdraví svých vlasů, oddálit jejich šedivění a vypadávání, je NAVLASIL skvělá volba. Patří mezi nejlepší produkty ve své kategorii a má již tisíce spokojených zákaznic. Přesvědčte se o síle tohoto produktu sami.

Související témata:

Načítám