Hlavní obsah

Kondicionér na hřeben aneb Jak upravovat krátké vlasy?

 

Reklama

Krátké vlasy se mohou zdát jako prima varianta pro ty z vás, kdo nechce věnovat česání příliš času. Opak je ale pravdou, takový sestřih vám ranní přípravu neurychlí. Jak účes nejlépe upravit vám poradí kadeřník Libor Smrž. Trik s kondicionérem na hřebenu budete milovat!

Článek

Mají to krátkovlásky snazší než dlouhovlásky? Ani ne, krátký sestřih totiž nedáte po ránu do culíku, když zrovna máte „bad hair day“. Dnes se v našem videu věnujeme s kadeřníkem Liborem Smržem zrovna úpravě krátkých vlasů.

Obecně budou krátké vlasy slušet ženám, které mají ostřejší rysy. Klíčem k tomu, abyste se v kratším sestřihu cítily pořád žensky, je zachovat partii na temeni „do kulata“, tedy trochu delší, aby se vám tam nedělala placka. Stejně tak pomůže delší ofina nebo patka.

Ve videu se dozvíte, jaký šampon nejvíce prospívá krátkým vlasům a jak správně nanášet kondicionér, protože i tyhle délky si zaslouží péči. Kadeřník Libor Smrž vám také ukáže, jak si vlasy správně vyfoukat a jakými stylingovými přípravky se vám bude účes nejlépe tvarovat.

Děkujeme salonu Hair We Are by Libor Smrž za spolupráci při natáčení. Adresa: Dlážděná 1003/5, Praha 1, www.hairweare.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám