Hlavní obsah

Kozačky nad kolena: Poradíme, s čím je kombinovat!

Foto: Varavin88, Shutterstock.com

Foto: Varavin88, Shutterstock.com

Reklama

Mušketýrky neboli kozačky nad kolena patří k obuvi, která vám protáhne siluetu a zeštíhlí nohy. Podívejte se, jak je stylově kombinovat se zbytkem outfitu, abyste vypadaly elegantně a šik.

Článek

Líbí se vám vysoké kozačky, ale dosud jste se neodvážily si je pořídit? Máte pocit, že byste v nich vypadaly vulgárně? Omyl! Dnešní stylové outfity vás přesvědčí o tom, že se nemusíte tohoto nadčasového doplňku obávat.

Jste-li menší postavy, doporučujeme modely s podpatky. Budou si rozumět s overaly, pletenými šaty i tunikou s legínami. Podívejte se, jak můžete jedny boty nosit na různé způsoby. Neváhejte, kozačky nad kolena totiž využijete i na silvestrovskou party!

Trendy kostky

Černobílý vzor kohoutí stopy patří k prověřeným trendům, které nezklamou ani v případě kombinovaných minišatů. Pod ně oblečte třeba klasickou bílou košili nebo upnutý rolák. Celý look podtrhne kabát ve výrazné červené barvě. Vysoká obuv bude už jen třešničkou na dortu.

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. Kabát s.Oliver, 3999 Kč. 2. Mini šaty Orsay, 700 Kč. 3. Klobouk bucket H&M, 399 Kč. 4. Rtěnka Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte, prodává Notino, 778 Kč. 5. Košile Reserved, 649 Kč. 6. Kozačky nad kolena Zara, 1599 Kč. 7. Rukavice Orsay, 449 KčFoto: Archiv firem

V party stylu

Kozačky nad kolena jsou na zimní večerní akce jako stvořené. Sice jsou letošní příležitosti dost okleštěné, ale pokud přeci jen někam vyrazíte, krátký overal bude ke kozačkám vypadat rozhodně stylově. Takový model klidně provětrejte i na silvestra!

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. Punčocháče Lisca, 210 Kč. 2. Plyšový kabát H&M, 1799 Kč. 3. Náušnice PD Paola, 1399 Kč, prodává Fashionplanet. 4. Krátký overal Zara, 1599 Kč. 5. Kabelka Reserved, 499 Kč. 6. Kozačky nad kolena Zara, 1599 KčFoto: Archiv firem

K úpletovým šatům

Hřejivé šaty z úpletových materiálů jsou skvělou volbou na zimu, pokud chcete za každých okolností vypadat žensky nebo nejste zastánkyní kalhot. Přidejte trendy kostkovaný kabát a na nohy obujte robustnější šněrovací boty nebo vysoké kozačky v černé, ale hodí se i v hnědé barvě. Outfit dolaďte doplňky v jemných pastelových barvách.

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. Kostkovaný kabát s.Oliver, 5499 Kč. 2. Úpletové šaty F&F, 399 Kč. 3. Čelenka Lindex, 299 Kč. 4. Kožená kabelka Kazar, 3190 Kč. 5. Šála Pieces, prodává Zalando, 410 Kč. 6. Kozačky nad kolena Zara, 1599 KčFoto: Archiv firem

Do práce i do společnosti

Dáváte přednost volnějším modelům na způsob tuniky? Máme pro vás krásný kousek s modrým potiskem, který bude ladit s černými punčochami pro všední dny. Pokud se chystáte na večírek či slavnostnější událost, zvolte lesklé legíny.

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. Kabát Mango, 2999 Kč. 2. Kožená kabelka Bree, 9990 Kč. 3. Legíny Cellbes, 699 Kč. 4. Šaty Lindex, 999 Kč. 5. Kardigan Cellbes, 1199 Kč. 6. Kozačky nad kolena Zara, 1599 KčFoto: Archiv firem

Pokud vám mrznou v kozačkách nohy, pořiďte si stylové sněhule!

Reklama

Načítám