Hlavní obsah

Nejzábavnější účesy na Met Gala 2023: Růžová Marion Cotillard a Florence Pugh na ježka

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Nikde jinde než na Met Gala nenajdete tolik sofistikovanosti a inovátorství, co se módy a krásy týče. Tématem letošního ročníku byl Karl Lagerfeld: A Line of Beauty. Extravagantní kostýmy ale občas zastíní to, co je stejně důležité: make-up a styling vlasů. Jak si s tím poradily přední hollywoodské hvězdy?

Článek

Letošní Met Gala, nejočekávanější módní akce roku, se nesla v duchu zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda. Někdo svou vizáž pojal v rámci klasické a šik estetiky Chanelu, v jehož čele stál Lagerfeld od roku 1982, někdo se pustil do extravagantních pokusů s růžovou, kterou umělec ve svých kolekcích velmi rád používal.

Překvapivé proměny

Kdo zaznamenal na letos bílém koberci největší wow efekt? Když pomineme kostým Jareda Leta, který se převlékl za Lagerfeldovu kočku Choupette, tak to byla rozhodně herečka Florence Pugh. Předvedla totiž svůj zbrusu nový sestřih, její blond vlasy po ramena jsou minulostí, nyní má na hlavě šedivého ježka. Extravagantní účes předvedla i herečka Marion Cotillard, jejíž vlasová stylistka se inspirovala Johankou z Arku.

Překvapila také herečka Jessica Chastain, kterou bychom bez zrzavých vlasů skoro nepoznali. Ledová blond jí sluší, nicméně šlo jen o paruku. A Penélope Cruz se předvedla jako nevěsta. Na nejpovedenější a nejzajímavější looky se podívejte do galerie.

Nejlepší beauty looky z Met Gala 2023

Reklama

Načítám