Hlavní obsah

Už žádné spaní ve vytahaném triku! Pořiďte si stylové pyžamko nebo o něj napište Ježíškovi

Foto: F&F

Foto: F&F

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V posteli trávíme až příliš času na to, abychom se odbývaly vytahaným tričkem. Pokud potřebujete vaši pyžamovou sbírku trochu obměnit, prohlédněte si příjemné i stylové komplety v dlouhém provedení. Připsat si je můžete také na wish list – Ježíšek je stihne koupit i na poslední chvíli.

Článek

Na to, že v jeho společnosti trávíme tolik hodin denně, je pyžamo poměrně podceňovanou položkou. Ano, uvidí vás v něm sice jen ten, kdo spí na druhé polovině vaší postele, vy ale budete uléhat i vstávat s úplně jiným pocitem. Když použijeme známý reklamní slogan, stylové pyžamko byste si měly pořídit, protože za to stojíte. A pokud se vám za něj momentálně nechce utrácet, vytipujte si svého favorita a (ne)nápadně ho ukažte bezradnému Ježíškovi ve vašem okolí.

Ve kterém pyžamku skočíte do postele?

Komplety složené z pohodlných kalhot a volnějších košil nejsou jen praktické, vzhledem k zimní sezoně, ale i módní. A oproti tričkám s infantilními obrázky jsou mnohem důstojnější. V posledních letech se ve velkém nosí proužkovaná klasika, která může být s pomocí několika detailů dotažená k naprosté módní dokonalosti. Dobrou volbou jsou také pyžamka s výraznými vzory, ať už jsou to květiny, puntíky nebo třeba tradiční kostky. Hledáte opravdu módní soupravu, ve které můžete klidně servírovat víkendový brunch? Porozhlédněte se po lehkém pyžamku s peříčkovým lemem na nohavicích a rukávech, které by vám záviděla Carrie Bradshaw.

Než ťuknete na ikonu košíčku a pyžamo si objednáte, promyslete, jestli vám bude daný materiál příjemný. Spousta kompletů je například v saténovém provedení, které sice skvěle vypadá, v první moment ale chladí. Notorickým zmrzlíkům proto na zimu doporučujeme spíše bavlnu nebo rovnou flanel. Další možností je si připlatit za pravé hedvábí, které má skvělou termoregulační schopnost a zatímco v létě chladí, v zimě umí zahřát.

Načítám