Hlavní obsah

Pózují ve spodním prádle i pyžamu, svůdně ukazují nohy: Slavné matky a dcery prodávají!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jablko nepadlo daleko od stromu! Tohle rčení potvrzují i některé dcery slavných modelek či hereček, které zdědily nejen jejich krásu, ale i talent. I proto si je vybraly do svých módních kampaní luxusní značky.

Článek

Slavné tváře prodávají, o to víc, když se v kampaních objeví se svými půvabnými dcerami po boku. Podívejte se na známé modelky i herečky, kterým dcery jim už v útlém věku značně konkurují.

Heidi Klum a dcera Leni

Slavná devětačtyřicetiletá modelka Heidi Klum je proslulá svými kampaněmi pro spodní prádlo Victoria's Secret či Intimissimi. Pro italskou značku však pózuje i se svou osmnáctiletou dcerou Leni, která je jejím prvním dítětem ze čtyř. Jejím biologickým otcem je italský multimilionář Flavio Briatore, s ním se však modelka rozešla, než se Leni narodila. Leni, jejíž rodné jméno je Helene, první nabídku na modeling získala už ve dvanácti letech. Tehdy jí to matka ještě zatrhla, povolila až o necelých pět let později, kdy společně nafotily titulní stranu jednoho módního časopisu.

Foto: Profimedia.cz

Leni s maminkou nafotily vánoční kampaň Intimissimi v červeném pyžamuFoto: Profimedia.cz

Andie MacDowell a dcera Margaret

Americkou značku kabelek Coach proslavila ve svých kampaních nejvíce zpěvačka a herečka Jennifer Lopez. Ovšem na Den matek si firma přizvala mimo jiné i další ze svých ambasadorek, čtyřiašedesátiletou herečku Andie MacDowell, a její osmadvacetiletou dceru Margaret Qualley. Ta se od malička věnovala baletu, od šestnácti let také modelingu, nakonec se ale vydala cestou herectví jako její matka.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Andie MacDowell s dcerou Margaret v kampani, která měla mimo jiné zdůraznit i pozitivní vliv matek na životy dětí i jejich silné poutoFoto: Profimedia.cz

Goldie Hawn s dcerou Kate Hudson

Americká značka obuvi Stuart Weitzman obouvá největší hvězdy a milovnice kvalitních kožených bot. V jejích kampaních se také objevily známé tváře, například brazilská supermodelka Gisele Bündchen, modelka Kendall Jenner či její o fous známější sestra Kim Kardashian. V březnu tohoto roku vznikla nová kampaň ve spolupráci s herečkami Goldie Hawn, které je již neuvěřitelných 77 let, a její třiačtyřicetiletou dcerou Kate Hudson.

Cindy Crawford a dcera Kaia

Svou matku nezapře ani jednadvacetiletá Kaia Gerber, která ve světě modelingu přebírá její otěže. Jejich podoba je až neuvěřitelná. Kaia je druhou nejmladší modelkou, která dosáhla takzvané The Big Four of Vogue, což znamená, že se objevila na titulkách časopisu Vogue v Americe, Británii, Francii a Itálii. Mimochodem, nejmladší modelkou, která The Big Four of Vogue dosáhla, byla v 17 letech Češka Karolina Kurková. Ale zpět ke Kaie. Ta se svou matkou nafotila již několik kampaní pro luxusní značku švýcarských náramkových hodinek Omega, jejichž historie sahá až do poloviny 19. století. Kaia má i staršího bratra, který je také modelem.

Andrea Verešová s dcerou Vanessou

Slovenskou modelku Andreu Verešovou vídáme v krásných šatech často, ovšem u její dcery Vanessy na to příliš zvyklí nejsme. Závodí totiž na snowboardu, který je jí prozatím stále bližší než modeling. V kampani na luxusní kolagen, která se fotila minulý týden v pražském hotelu Don Giovanni, však zářila jako princezna, stejně jako její matka.

Foto: Profimedia.cz

Vanessa Volopichová s maminkou byly v šifonových šatech půvabnéFoto: Profimedia.cz

Tereza Maxová s dcerou Mínou

Topmodelka Tereza Maxová své děti také neschovává, už loni pózovala se svou třináctiletou dcerou Mínou v její první kampani pro novou kolekci módní návrhářky Kláry Nademlýnské. Spolu s nimi se na focení objevila i neméně půvabná neteř Maxové Sofie. Dívky však nejsou jediné, kdo jde z rodiny ve stopách modelingu, úspěšná focení má za sebou také dvaadvacetiletý syn topmodelky Tobias. Toho má Maxová z prvního manželství s dánským tenistou Frederikem Fetterleinem. Dcera Mína a její mladší bráška Aiden pochází z druhého manželství s tureckým podnikatelem Burakem Oymenem.

Na fotografii je Tereza Maxová s dcerou Mínou (vpravo) a neteří Sofií.

Tereza Maxová fotí v různých kampaních i se svým starším synem Tobiasem.

Známe i další krásné dcery slavných matek. Podívejte se, kdo ještě nezapře své geny!

Reklama

Načítám