Hlavní obsah

Sexy spodní prádlo podle Lizzo i Heidi Klum: Slavné ženy, které ho samy navrhují i prezentují

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Z navrhování spodního prádla se stal oblíbený vedlejšák celebrit. Od koho si můžete koupit podprsenku, kalhotky nebo rovnou stahovací prádlo? Seznamte se s hvězdami, které se svou značkou opravdu zabodovaly.

Článek

Před začátkem jednadvacátého století měla každá velká hvězda svůj parfém, dnes ale celebrity míří výš. Využívají své popularity, konexí a financí k tomu, aby rozjely vlastní byznys, a kromě kosmetiky často míří i do světa spodního prádla. Ke komu se zákazníci jenom hrnou?

Lizzo a Yitty

Trojnásobná držitelka Grammy přiznává, že ačkoli šíří myšlenku body positivity, i ona se musela sebelásce učit. Dnes se svými křivkami i celulitidou žije v míru a ženám připomíná, že jediný, kdo by se měl k jejich postavě vyjadřovat a nějak stavět, jsou ony samy. Zpěvačka přišla na trh s vlastní kolekcí stahovacího prádla, kterému vdechla nový život. „Dost bylo spoďárů, které vypadají jako po babičce,“ prohlásila Lizzo a zdůraznila, že nejdůležitější pro ni je, aby se v jejím prádle ženy cítily pohodlně a sebejistě. Ať už mají jakoukoli velikost.

Foto: Profimedia.cz

Lizzo je přirozenou součástí kampaní své kolekce a nemá problém jít s kůží na trh: „Nemám se za co stydět. Tohle jsem prostě já, ať už se vám to líbí, nebo ne…“Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashian a Skims

Pokud jste si někdy položili otázku, co vlastně Kim Kardashian dělá, tady je jedna z odpovědí. Profesionální celebrita našla díru na trhu a v roce 2019 založila značku spodního a stahovacího prádla, které konečně uznalo myšlenku, že tělový odstín by neměl být jen jeden a že to pro každého znamená něco jiného. Této podnikatelce, která si na svých křivkách postavila kariéru, se podařilo (spolu)vybudovat značku, jejíž hodnota loni přesáhla 70 miliard korun. Kromě stahovacího prádla nabízí i plavky, legíny nebo pyžamka.

Foto: Profimedia.cz

Prádlo Skims jde na dračku!Foto: Profimedia.cz

Rihanna a Savage X Fenty

Zdatnou obchodnicí je i zpěvačka Rihanna, které se kromě kosmetického impéria Fenty Beauty podařilo vybudovat také značku spodního prádla. Hvězda si zakládá na tom, že ze skupiny potenciálních zákazníků nikoho nevyčleňuje a nabízí prádlo pro všechny typy postav. To je zřejmé i z pohledu na její módní kampaně, ve kterých angažuje opravdu různorodé modelky.

Foto: Profimedia.cz

Sexy prádlo si podle Rihanny zaslouží ženy všech proporcíFoto: Profimedia.cz

Dita Von Teese Lingerie

Kdo jiný by měl fušovat do navrhování spodního prádla, než slavná burleskní tanečnice? Pro luxusní kousky má slabost a spodní prádlo sbírá už od svých dvaceti let, což vzhledem k tomu, že je jí rovných padesát (věřili byste tomu?), činí slušnou sbírku. Smyslná tanečnice ale měla pocit, že krásného prádla není na trhu dost, a tak se sama pustila do navrhování. Věnuje se mu od roku 2012, a ačkoli její značka prošla turbulentním vývojem a spadla pod nového výrobce, i nadále zůstává v silné pozici.

Foto: Profimedia.cz

Podle Dity Von Teese je glamour prádlo každodenní luxus, který by si ženy měly dopřávatFoto: Profimedia.cz

Heidi Klum Intimates

V roce 2015 přebrala modelka Heidi Klum byznys po své kolegyni Elle Macpherson, která se po dvaceti letech rozhodla seknout s tvorbou spodního prádla. Značka Elle Macpherson Intimates tedy změnila jméno a pod novým vedením jela dál. V posledních letech se ale modelka soustředí na jiné aktivity, a ačkoli se její prádlo stále prodává, značce se věnuje jen okrajově. V loňském roce se stala tváří kampaně Intimissimi, ve které pózovala po boku své dcery Leni.

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klum pod svou značkou tvořila cenově dostupné prádlo vhodné na každý denFoto: Profimedia.cz

Rosie Huntington-Whiteley a M&S

Ačkoli Rosie Huntington-Whiteley nemá vlastní značku prádla, její jméno je neodmyslitelně spjaté s řetězcem Marks & Spencer. Kolekce Rosie, na kterých modelka pracuje s designerským týmem značky, se v obchodech objevují desátým rokem a stále se těší velké oblibě. Nikdy nechybí krajka, květinové potisky nebo saténové košilky na spaní.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Rosie Huntington-Whiteley spojila své síly se známou značkouFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám