Hlavní obsah

Móda z finálového večera StarDance: Richard Krajčo opět šlápl vedle, Bára Poláková zářila v červené

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Finálový večer StarDance přilákal spoustu diváků, a to nejen k obrazovkám, ale i do těsné blízkosti parketu. Tančící hvězdy přišly podpořit známé tváře, častokrát z řad bývalých účastníků. Nepřehlédnutelná byla Bára Poláková v červených šatech, Lucie Šlégrová v overalu a také Richard Krajčo v barevném svetru, který oblékl jen na nahé tělo.

Článek

Na tanečním parketu se v průběhu posledního večera sešli všichni účastníci dvanácté řady StarDance a ti se o výběr šatů starat nemuseli. Vystupovali v tanečním oblečení, které měl na starosti kostýmní výtvarník Roman Šolc. Moderátorka Tereza Kostková oblékla šaty na jedno rameno od návrhářky Tatiany Kovaříkové a opět vypadala bezchybně.

Krásné róby versus svetr Richarda Krajča

Jednou z nejlépe oblečených žen večera byla herečka a zpěvačka Bára Poláková, která soutěžila ve StarDance v roce 2012. Bára vsadila na červené šaty s vysokým rozparkem, které na rukávech zdobila krajka, a skvěle si poradila i s líčením a účesem.

Finálový večer si nenechala ujít ani Miss České republiky 2005 Lucie Šlégrová (dříve Králová), která místo šatů zvolila overal. Sněhově bílý model s extra dlouhými rukávy měl hluboký dekolt překrytý síťovinou a bývalé miss vyloženě lichotil.

Pochválit musíme i flitrované šaty herečky Veroniky Khek Kubařové, která je vítězkou StarDance 2019. Obuv mohla zvolit otevřenou a celku by prospělo i jiné psaníčko, jde ale o drobné detaily, které celek nepokazily.

Krásné šaty si oblékla i manželka Vavřince Hradilka, Lucie Rohanová, nebo moderátorka a herečka Adéla Gondíková.

U fotostěny zapózoval i frontman kapely Kryštof Richard Krajčo, který se při výběru svého oblečení opět odvázal. Na Výstaviště dorazil v barevném proužkovaném svetru, který oblékl odvážně na holé tělo. A ačkoli jde o pěkný kousek, zpěvák ho svým podáním bohužel pohřbil. Výsledný dojem nezachránilo ani záměrné zapnutí svetru o knoflík níž a už vůbec ne úzké džíny, které působí nemoderně. Úplně mimo jsou pak boty, které k celku stylově vůbec nejdou. Richard Krajčo si nedávno vyslechl velkou porci kritiky za svůj outfit na Slavíkách, a jakkoli se do něj nechceme opírat znovu, tohle opět nevyšlo. Hudebník se sice v průběhu večera hodil do gala a ladil se svou krásnou rodinkou, otázkou ale je, proč si vůbec na takovou událost, kde se focení nevyhne, vybral takhle nevhodný, podivně smíchaný model.

Načítám