Hlavní obsah

Je tak křehká, ta StarDance nedá! Darija Pavlovičová sklízela kritiku a nakonec všem vytřela zrak

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvanáctý ročník soutěže StarDance má svou vítězku. Královnou tanečního parketu se stala herečka Darija Pavlovičová, kterou první místo tak zaskočilo, že jen stěží hledala slova. Dojatý byl i její taneční partner, který připomněl, že zpočátku platili tak trochu za outsidery. Jejich první známky byly také poměrně nízké.

Článek

Další řada StarDance je za námi. Ve finálovém večeru o prvenství bojovala Eva Adamczyková s tanečníkem Jakubem Mazůchem, Vavřinec Hradilek s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou a Darija Pavlovičová s Dominikem Vodičkou. A ačkoli se nejvíce vsázelo na vítězství Evy Adamczykové, oba olympioniky nakonec přetančila dvaadvacetiletá herečka, která byla nejmladší účastnicí letošního ročníku.

Porota nejvýše hodnotila Evu Adamczykovou

Porota finálovou trojku zahrnovala zaslouženými komplimenty a tři desítky padly hned několikrát. V celkovém souhrnu trojice odborníků nejvýše hodnotila Evu Adamczykovou, která v soutěži podávala opravdu neuvěřitelné výkony, jen o bod méně ale udělili Darije Pavlovičové, která se nakonec stala vítězkou letošního ročníku. Navzdory tomu, že za svůj první tanec v soutěži dostala známky 5, 4 a 5. Za ženami se statečně držel kajakář Vavřinec Hradilek, který dopádloval na třetí místo a do svých tanečních výkonů dal všechno.

Z křehké Dariji je vítězka celé řady

O vítězce soutěže několikrát padlo, že působí křehce, porotce Zdeněk Chlopčík se také několikrát rozplýval nad jejím roztomilým krčením nosíku. Během finálového večera ale herečce její taneční partner vysekl poklonu: „Upřímně, na začátku jsem měl velké obavy. Protože jsem z Dariji necítil energii, že by tou StarDance prošla a vydržela. Určitě ne takhle dlouho, protože jsem cítil, jak je křehká a jemná,“ přiznal Dominik Vodička a druhým dechem dodal: „Ale ona to dává. Jsem překvapený, protože je fakt hustá.“

Darija Pavlovičová si svou osobností, pílí a skvělými tanečními výkony nezískala jen srdce poroty, ale i diváků. Ačkoli ji v prvních dílech mnozí označovali jen za „tu mladou holku“ a přemýšleli, v čem ji viděli hrát, nakonec právě jí diváci poslali největší počet hlasů. Dojatá herečka první místo absolutně nečekala a jen obtížně hledala slova. Skleněnou trofej přebrala z rukou herce Jana Ciny a tanečnice Adriany Maškové, kteří jsou vítězi posledního ročníku StarDance z roku 2021.

Herečka byla prvním místem zaskočená

Když se moderátorská dvojice zeptala vítězné Dariji na pocity, herečka zareagovala slovy: „Ježíš, já vůbec nechápu, co se to děje. Wow!“ Svou děkovnou řeč roztomile kouskovala, což sama se smíchem zhodnotila větou: „Na proslovech bych měla ještě zapracovat.“ Zaskočená herečka děkovala rodině, přátelům, fanouškům a samozřejmě svému tanečnímu partnerovi Dominiku Vodičkovi.

Tanečník, který k vítězství ve StarDance 2019 dovedl i herečku Veroniku Khek Kubařovou, byl také naměkko a připomněl, jak velkou cestu Darija ušla. „Ze začátku nás všichni brali jako outsidery, nezvali nás na žádné rozhovory a cítili jsme se divně. A já jsem neskutečně hrdý na to, co Darija zvládla. Byl jsem na ni přísný, protože jsem věděl, že ona to zvládne,“ řekl tanečník, kterému se po chvíli zlomil hlas.

Jste bobíci, vzkázala Eva

Následoval velký potlesk pro zbývající dva páry, kteří se radovali spolu s herečkou. Ačkoli byla Eva Adamczyková favoritkou na vítězství, s druhým místem byla spokojená. „Já vám chci strašně pogratulovat, protože vy jste takoví bobíci, že jsem z toho dojatá snad víc než z čehokoli jiného,“ prohlásila snowboardistka s tím, že si celou soutěž nesmírně užila. Jako „intenzivní, ale krásnou“ popsal svou účast v soutěži i Vavřinec Hradilek, který se umístil na třetím místě. Za všechny shrnul, že si celou StarDance neuvěřitelně užili. A my se těšíme na další ročník!

Výkony vítězného páru si připomeňte ve fotogalerii.

Načítám