Hlavní obsah

Stříbrná kabelka Richarda Krajča? V klubu „kabelkářů“ není sám. Herec Jacob Elordi má luxusní sbírku

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mluví se o něm jako o nejlépe oblékaném muži současnosti a generace Z ho miluje. A není divu! Zatímco u nás probíhá debata, jestli kabelka vůbec patří do rukou mužů, Jacob Elordi demonstruje, že chlap může být chlapem, i když nenosí věci po kapsách.

Článek

Vy nám kalhoty, my vám kabelku? Poslední dny ukazují, že pánové tuhle „módní předávku“ nebudou mít tak jednoduchou. Minimálně v našich končinách. Vášnivou debatu vyvolal zpěvák Richard Krajčo, který přišel na Českého slavíka se stříbrnou kabelkou v ruce. A když vyšlo najevo, že ji opravdu jen nedrží manželce, režisérce Karin Babinské, snesla se na frontmana kapely Kryštof lavina hejtů.

A nezbrzdila ji ani informace, že jde opravdu o kabelku určenou pánům. „Kam se poděli muži?“ nebo „Chlap má být chlapem“, to jsou ty nejjemnější komentáře, které přiletěly na instagramový účet páru. A my se ptáme: Nespočívá mužství v něčem jiném než v zevnějšku?

Nový Elvis má styl!

Věci rozestrkané jen tak po kapsách nenosí ani hollywoodský idol Jacob Elordi. Pokud ho neznáte ze seriálového hitu Euforie, můžete se s ním seznámit skrz jeho roli Elvise Presleyho v životopisném filmu Priscilla. Natočila ho režisérka Sofia Coppola, představili ho společně na festivalu v Benátkách a do českých kin by se měl dostat v průběhu ledna. Australský herec má za sebou úspěšný rok a v jeho prospěch nehraje jen jeho talent, ale i image a styl. Jacob Elordi je idolem své generace a bývá titulován jako jeden z nejstylovějších mužů světa.

Kabelky dostávám zadarmo, přiznal

Kdykoli ho fotografové dostihnou, má v rukou nebo na rameni kabelku. A ne, nejsou to jen společensky tolerované pánské taštičky. Jacob Elordi se svou sbírkou luxusních it-bag dokazuje, že nemá problém ani s nošením kousků, které původně pocházejí z dámské sekce. Bottega Veneta, Chanel, Burberry nebo Fendi – kabelky Jacoba Elordiho má většina žen na svém nejtajnějším wish listu. Paradoxem přitom je, že si ani jednu nekoupil sám.

V rozhovoru pro časopis GQ prozradil, že v tomhle mají hvězdy obrovskou výhodu. Značky jim je jednoduše samy posílají. „Je to téma, které by mělo být v souvislosti s Hollywoodem odtajněno,“ práskl herec s tím, že ačkoli mají celebrity hromadu peněz a mohly by si to dovolit, spoustu věcí dostávají gratis. Samozřejmě se záměrem, že je s nimi někdo vyfotí a značce pak vzrostou prodeje.

Jacob Elordi okomentoval i svou zálibu v nošení nejrůznějších tašek a kabelek: „Není to nic promyšleného. Hodně věcí ztrácím. Tam, odkud jsem, jsme nosili ledvinky, cross body… Když odcházím z domu, musím u sebe mít různé věci pro případ, že bych se nudil: knížku, blok, foťák, filmy do foťáku nebo propisku.“ Do jakých slavných kousků tohle všechno balí?

Nejoblíbenější kabelky Jacoba Elordiho

Načítám