Hlavní obsah

Růžové šílenství inspirované Barbie vrcholí: Margot Robbie dovedla outfity panenky k dokonalosti

Foto: Han Myung-Gu - GettyImages.com

Foto: Han Myung-Gu - GettyImages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Premiéra filmu Barbie je za rohem a Margot Robbie, hlavní představitelka ikonické panenky, předvádí jednu lepší módní kreaci než druhou. Jsou inspirované panenkovskými vintage oblečky a také třeba stylem Claudie Schiffer.

Článek

Margot Robbie je hlavní hvězdou nového filmu Barbie a jako Ken jí u toho sekunduje Ryan Gosling. Velkolepý růžový příběh, ve kterém se krásná panenka vydá na cestu poznání světa i sebe sama, přijde do českých kin 20. července.

Občas se sice ozvou ti, kdo kvalitě snímku předem moc nevěří, ale fanoušci se nemohou dočkat a díky hereckému obsazení a také díky režisérce a scenáristce Gretě Gerwig (za své dosavadní dílo získala už tři oscarové nominace) jsou už teď očekávání na maximu!

Představitelka hlavní role nový růžový snímek právě promuje po světě a v čem jiném než v přeslazených outfitech, které si náležitě užívá! A celý svět s ní… Margot Robbie zažívá hvězdnou jízdu a pro jednou je z toho cítit ta pravá „celebrití“ atmosféra.

Konec minimalismu. Vítej, růžová!

Herečka, která se proslavila především životopisným dramatem Vlk z Wall Street, měla módu vždy v malíčku. Její modely však bývaly střídmější – je totiž od roku 2018 ambasadorkou Chanelu a některé outfity, ve kterých se objevila ve společnosti, na ni byly zbytečně usedlé a možná až „příliš elegantní“.

Nedávno ale začala Margot Robbie módní domy střídat a její styl zažil renesanci. A Barbie to posunula na vyšší úroveň. Za parádními barbínovskými outfity stojí stylista Andrew Mukamal, který v nich kombinuje různé značky, především Versace, Chanel, Moschino a také boty Manolo Blahnik. Je to úžasná podívaná!

Panenky i Claudia Schiffer

Inspirace původními outfity ikonické panenky je zjevná, na což poukazuje i sám stylista na instagramu. A nápady evidentně čerpá také u nejslavnější „živé Barbie“ devadesátek – a tou není nikdo jiný než legendární topmodelka Claudia Schiffer. Dva outfity, které ona oblékla téměř před dvaceti lety, vynesla letos i Margot Robbie. A Claudia Schiffer na to poukázala a přitom s humorem ocenila, že dnešní Barbie má skvělý vkus!

Zářící oči a jemný dotek tvářenky

A opomenout nelze ani úžasnou Barbie vizáž. Stojí za ní hereččina dvorní vizážistka Pati Dubroff. Klade důraz na šťavnatou pleť, dotek tvářenky a rozzářené oči s troškou růžových stínů. A ty dokonalé vlny? Zkrátka nádhera…

Načítám