Hlavní obsah

Sluneční brýle podle módních ikon: Heidi Klum miluje kulaté, Jennifer Lawrence nosí ovál

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není potřeba se tvářit, že jde čistě jen o ochranu zraku. Sluneční brýle mohou být úžasný stylový doplněk, který umí pozvednout celý look. A milují je i hvězdy! Který model si letos pořídily módní ikony?

Článek

Sluneční brýle by měly být součástí povinné (módní) výbavy. Kromě toho, že chrání oči před UV zářením i poletujícími nečistotami, mají navíc anti-age účinek. S nasazenými brýlemi totiž nemusíte mžourat, a nepřiděláváte si tak zbytečně vrásky kolem očí. A opomenout nelze ani vizuální stránku – módní obroučky okamžitě vylepší každý outfit a mohou pomoct zeštíhlit obličej.

Investujete, nebo šetříte?

Patříte k ženám, jež neváhají na vysněné brýle chvíli šetřit, anebo si raději koupíte víc modelů, za které dáte pár stovek? Ať už patříte k jedné, nebo druhé skupině, můžete se inspirovat slunečnými brýlemi, do nichž se zamilovaly celebrity. Ve fotogalerii totiž nenajdete jen jejich oblíbené kousky, ale i cenově dostupné alternativy pro případ, že byste si chtěly pořídit modely v obdobném stylu.

Hvězdy a jejich oblíbené modely

Je jasné, že máte své osvědčené tvary slunečních brýlí, byla by ale věčná škoda ustrnout a alespoň čas od času nevyzkoušet něco nového. Inspirovat se můžete obroučkami celebrit, jež mají k módním novinkám opravdu blízko. Hailey Bieber, která platí za populární trendsetterku, nejraději nosí zúžené zaoblené brýle Saint Laurent, zatímco herečka Jennifer Lawrence dává přednost oválu značky Alaïa. Vypátrali jsme také, odkud má brýle zpěvačka Jennifer Lopez – zrcadlové pilotky jsou značky Chloé a stále se prodávají. Pořídit si můžete i cool brýle zpěvačky Rity Ora, která si vybrala u Toma Forda.

Načítám