Hlavní obsah

Pletené vesty vypadají v outfitech skvěle! Princezna Kate je nosí s kalhotami, Rosalía k sukni

Foto: GettyImages.com, Profimedia.cz

Foto: GettyImages.com, Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdy jste na sobě měly naposledy pletenou vestu? Pokud víte, že byste musely odpověď hledat hodně hluboko v paměti, připomeňte si s námi, jak skvěle může tenhle kousek vypadat. Ať už ji obléknete jako princezna Kate ke kalhotám, nebo po vzoru zpěvačky Rosalíi k dlouhé sukni.

Článek

Vesty zažívají v posledních letech boom. Hitem jara a léta, protože se nosily na holém těle, byly oblekové vesty inspirované pánským šatníkem. Momentálně se k nim přidávají i ty pletené. A protože víme, že s nimi spousta z vás přišla do styku naposledy při focení na prvním stupni ve škole, ukážeme vám, jak mohou být stylové, když se přimíchají do těch správných outfitů.

Uhlazený look podle Kate

Princezna z Walesu je známá svým střídmým přístupem k módě. Ze své pozice se přiklání ke klasickým kouskům a s trendy koketuje jen výjimečně. Máte-li k oblékání podobný postoj, zkuste podobně jako ona spojit elegantní kalhoty s bílou košilí, vestou a mokasíny. Kate vsadila na jednoduchou kombinaci šedé a bílé, vesta s kalhotami ale samozřejmě mít stejnou barvu nemusí.

Vrstvení po vzoru Dua Lipy

Do trendovějšího pojetí se pustila zpěvačka Dua Lipa, která demonstruje, jak na podzim stylově vrstvit. Místo šedé si vybrala zábavnější modrou vestu (ta její je od značky Marni), kterou podložila košilí, přes duo přehodila oblíbené oversized sako. Zbytek outfitu tvoří rovné džíny ve zkrácené délce, kotníkové boty do špičky a cool kabelka Le Cagole od Balenciagy, která se vrátila po dvaceti letech, aby odstartovala trend kabelek s biker, tedy motorkářskými prvky.

Jako trendsetterka Bella Hadid

Modelka Bella Hadid je tváří mladé generace, která se nebojí experimentovat. Pokud vás její cool přístup a odvaha zkombinovat téměř cokoli baví, zkuste s vestou naložit podobně jako ona. K triku a vestě na knoflíky oblečte kožené kalhoty (jasně že se počítá i koženka), a pokud si troufáte, přidejte trendy mokasíny na podpatku, ze kterých můžete nechat vykukovat ponožky.

Rosalía v trendy sukni

Jaká je nejmódnější sukně sezony? Ta dlouhá, odpověděla by vám zpěvačka Rosalía a s ní i deset z deseti módních expertů. V jedné takové vyrazila hudební hvězda na přehlídku a doplnila ji stejně barevnou vestou, opět podloženou klasickou bílou košilí. Od jejího outfitu se můžete jen odpíchnout a zkusit další variace nejen s jinými barvami, ale i délkami sukní. Ke košili a vestě bude dobře vypadat i mini.

S koženými kalhotami jako Jade

Po kožených kalhotách sáhla i zpěvačka skupiny Little Mix, Jade Thirlwall. Vestu zvolila o fous delší než její předchůdkyně a v oversized stylu zvolila i košili. Hledáte tip na nenáročný, pohodlný, ale stále stylový outfit? Tady je!

Načítám