Hlavní obsah

Krásná od hlavy až k patě!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odhalte v létě svou zářivou pleť a pokožku! Nové kartáčky k epilátoru Braun Face vám zajistí bezchybně hladkou tvář a s epilátorem Braun Silk-épil 9 budete mít krásně hladké nohy.

Článek

Také si říkáte, v čem spočívá tajemství zářivé Jessicy Alby, když se díváte na její fotky? Řídí se jednoduchým pravidlem – důkladné čištění s Braun Face, prvním epilátorem na obličej a čistícím kartáčkem 2v1. Nově s třemi kosmetickými kartáčky do svého portfolia se přizpůsobí individuálním potřebám vaší pleti.

Nyní si můžete si vybrat ten nejvhodnější pro svoji každodenní péči. Bez revolučního epilátoru na obličej a nabídky peelingového kartáčku, kartáčku pro velmi citlivou pokožku a kosmetické houbičky nebylo nikdy tak jednoduché odhalit zářivou pokožku.

Epilátor Braun Face a normální čisticí kartáček vytvořil nový standard inovace v péči o pleť, když v roce 2014 představil šik a 100% vodotěsnou pomůcku, která se zabývá dvěma základními kosmetickými požadavky – precizním odstraněním chloupků na obličeji a hloubkovým čištěním pórů. Obličejový epilátor jemně odstraní chloupky 4x kratší než vosk, zatímco obličejový kartáček čistí póry do hloubky 6x účinněji než manuální čištění.

Braun Face se 4 kosmetickými kartáčky pro individuální potřeby pleti

S jednoduchou výměnou hlavy se efektivní epilátor stane kosmetickým kartáčkem dle vaší volby. Testované dermatology, každý kartáček využívá stovky mikrooscilací za minutu, aby odstranil nečistotu a zbavil pokožku odumřelých buněk, zatímco deset tisíc štětin důkladně a hloubkově čistí póry.

Hladké nohy

Také se vám, obzvláště s nadcházejícím létem, stává, že se místo úžasných šatů nebo sukně spíše zahalíte do dlouhých kalhot, protože jste si nestihla odstranit chloupky na nohou? Nyní díky novému Braun Silk-épil 9 můžeme mít dlouhotrvající pocit krásné pokožky, a zapomenout tak na dny, kdy vás nechtěné chloupky omezovaly. Je načase zbavit se pochybností a vybírat si módu zcela podle sebe!

Braun Silk-épil 9 se širší hlavou pro ještě rychlejší epilaci

Vstříc neomezeným možnostem

Díky celé řadě inovativních vylepšení přináší Braun Silk-épil 9 nejpřesnější výsledky v dosud nejkratším čase! O 40 % širší hlava v jednom tahu zachytí a odstraní ještě více chloupků, zatímco revoluční technologie Micro Grip s širšími, delšími a hlubšími pinzetami zvyšuje účinnost epilace – díky čemuž je Braun Silk-épil 9 nejvýkonnějším vodotěsným epilátorem.

Zakřivený tvar epilátoru umožňuje těsnější kontakt s pokožkou a v porovnání s voskem odstraňuje chloupky až čtyřikrát kratší, takže si ženy mohou užívat hladkou pokožku až po dobu čtyř týdnů.

Vodotěsný epilátor Braun Silk-épil 9

Pokud byste chtěli ještě více, vysokofrekvenční masážní systém svými aktivními pulzními vibracemi v kombinaci s výkyvnou hlavou, která se přizpůsobí konturám těla, stimulují pokožku pro lepší a jemnější výsledek. Při pravidelném užívání se epilace stává prakticky bezbolestnou.

Beauty ambasadorka značky Braun, Jessica Alba, která při uvedení epilátoru ukázala vypracované a hladké nohy, říká: „Jsem velká fanynka nového epilátoru Braun Silk-épil 9, protože díky němu mám péči o krásu pevně pod kontrolou. Hebká, hladká kůže je základem každého outfitu! Ať už mám na sobě šaty na premiéru, roztomilé minišaty na dámskou jízdu nebo jen tak trávím čas na pláži s rodinou, díky Silk-épilu 9 vypadá moje pokožka tak dobře, jak se sama cítím.“

Namokro pro jemnější proces epilace

Bonusová balení

Abyste si mohly péči o pokožku vychutnat od hlavy až k patě, nabízí značka Braun hned několik bonusových balení. Pro epilaci celého těla můžete vyzkoušet obličejový epilátor Braun Face v balení s epilátorem Silk-épil 9.

Pro nadšené fanynky peelingu je určeno balení, v němž najdete peelingový kartáč pro šestkrát účinnější peeling než je klasický ruční.

Balení Silk-épil 9 SkinSpa pro milovnice exfoliace je nejlepším epilačním a exfoliačním systémem 2 v 1, který by člověk mohl chtít. A tím máte pokrytý celý zkrášlovací rituál!

Nakupujte bez rizika! Na epilátory Braun Silk-épil 9 a Braun Face se vztahuje 100 dní záruka vrácení peněz, takže pokud nebude s výrobkem spokojeni, můžete jej do 100 dnů od data zakoupení vrátit. Pro více informací navštivte: www.braun.com/cz

Reklama

Související témata:

Načítám