Hlavní obsah

Krásná od hlavy k patě jako Jessica Alba

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Inspirujte se herečkou Jessicou Alba, která se stala letos na jaře ambassadorkou značky Braun a kampaně #Breakfree (osvoboďte se), jež vyzývá ženy ke vzájemné podpoře a povzbuzování.

Článek

Cílem této kampaně je umožnit ženám osvobodit se od věčných pochyb a nedostatku sebevědomí tak, aby se cítily co nejlépe. Značka Braun, světová jednička v epilaci a expert ve vlasovém stylingu, si klade za cíl pomáhat ženám zvýraznit svou krásu a ženskost. Dosud svými výrobky umožňovala odstranit fyzické bariéry, které mohou nabourávat jejich sebevědomí. Nyní Braun vybízí k překonání emočních bariér tím, že ženy přestanou vynášet rychlé soudy a namísto toho budou více podporovat ostatní.

Epilátor Braun Silk-épil 7 s obličejovým kartáčkem a SkinSpa exfoliačním kartáčem

Letos představila značka Braun Silk-épil novinku, díky které si ženy mohou dopřát až tři zkrášlovací metody v jednom balení. Nově tak mohou ženy docílit nádherně zářící a hladké pokožky od hlavy až k patě v pohodlí svého domova. Tou novinkou je speciální obličejový kartáček Silk-épil, který je součástí balení stejnojmenných epilátorů.

Braun Silk-épil 7 obličejový kartáček

Nový kartáček na čištění obličeje Braun Silk-épil se snadno používá a zajistí vám nádhernou, zářivou pleť. Rychle a efektivně vyčistí póry a odstraní make-up i nečistoty až šestkrát lépe než při ručním omytí gelem. Tento kartáč na obličej čistí do hloubky rotačním pohybem, štětinky přejíždějí po tváři a dotknou se jí 60 000krát za vteřinu. Pouhá minuta pak stačí k tomu, aby se z T-zóny, brady a obou tváří odstranily zbytky make-upu i veškeré nečistoty. Kartáč připraví pleť na zvlhčení, podpoří krevní oběh a zanechá pokožku čistou, zářivou a svěží.

O dokonalé nohy se postarají epilátory Braun Silk-épil, které odstraňují i ty nejkratší a nejjemnější chloupky a zachovávají pokožku hladkou až po čtyři týdny. Technologie Close-Grip spočívá ve 40 pinzetách rozmístěných tak, aby byla epilace co nejefektivnější a odstranila i krátké chloupky (0,5 mm) s lepším výsledkem než vosk.

Vysokofrekvenční masážní systém stimuluje pokožku prostřednictvím masážních válečků a omezuje pocit bolesti. Výkyvná hlava se naklání až o 15 stupňů vpřed a vzad, díky čemuž se lépe přizpůsobuje křivkám ženského těla pro jemnější a efektivnější epilaci co nejblíže pokožce.

Osvětlení Smartlight bylo navrženo tak, aby vám pomohlo jednoduše navádět epilátor. Odhalí i ty nejkratší a nejjemnější chloupky pro jejich dokonalé odstranění. Epilátory Braun Silk-épil 7 lze používat ve vaně nebo ve sprše.

Braun Silk-épil SkinSpa exfoliační kartáček

Epilátory Braun Silk-épil 7 SkinSpa jsou vybaveny speciálním SkinSpa exfoliačním kartáčem, který odstraňuje odumřelé buňky, zamezuje zarůstání chloupků, a obnovuje tak zářivost pokožky. Kartáč se jednoduše nasadí na epilátor místo epilační hlavy a vaše procedura může začít. Sonická technologie peelingového kartáče SkinSpa pracuje s více než 3000 mikrovibracemi za minutu a odstraňuje odumřelé kožní buňky čtyřikrát lépe než manuální peeling.

Design kartáčové hlavy je uzpůsoben tak, aby se díky úhlu 27 stupňů snadno přizpůsobila křivkám ženského těla. Speciální design 10 000 vláken peelingového kartáče umožňuje šetrně odstranit odumřelé kožní buňky a podporuje regeneraci pokožky.

Braun Silk-épil 7 SkinSpa sada s obličejovým a exfoliačním kartáčkem

Dopřejte si tu nejlepší péči pro váš obličej a pokožku nejen v létě, ale také po zbytek roku!

Reklama

Související témata:

Načítám