Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Kari na studeno? Proč ne, zkuste ho třeba jako salát s kukuřicí, cizrnou a bramborami.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 hrst sterilované cizrny
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 1 špetka skořice
  • 1 trochu soli
  • 1 špetka pepře
  • 2 plechovky sterilované kukuřice
  • 4 ks brambor
  • 1 lžička kari koření
  • 1 lžíce čerstvé pažitky
Článek

Postup

01.

Brambory uvařené ve slupce oloupejte, nechte vychladnout, nakrájejte na malé kostičky a dejte do mísy. K bramborám přidejte scezenou kukuřici a cizrnu. 

02.

Ve zvláštní mističce promíchejte olej, citronovou šťávu, kari koření a skořici, přidejte do mísy s bramborami, osolte, opepřete a dobře promíchejte. Podávejte vychlazené s pažitkou.

Načítám