Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Kuřecí salát podávejte nejlépe s bylinkovými krutony. Připravíte je snadno z bílého pečiva a rozpuštěného másla s bylinkami. Vše smíchejte a na plechu upečte v troubě dozlatova.

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1/2 hlavičky ledového salátu
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce bílého vinného octa
  • 1 lžíce čerstvé bazalky
  • 1 trochu soli
  • 1 špetka pepře
  • 300 g kuřecích prsou
  • 1 hrst cherry rajčat
  • 2 lžíce oliv černých
  • 60 g krutonů
Článek

Postup

01.

Kuřecí maso pokrájejte, osolte a zprudka orestujte na oleji. Rajčátka překrájejte na poloviny, olivy bez pecek na proužky, salát natrhejte. 

02.

Vše promíchejte s vychladlým kuřecím masem. Dochuťte olejem, octem a bazalkou, osolte a opepřete. Podávejte s bylinkovými krutony.

Načítám