Hlavní obsah

Kvalitní české povlečení

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Povlečení ovlivňuje nejen vzhled ložnice, ale také kvalitu vašeho spánku. Darujte sobě nebo svým blízkým české povlečení z kvalitní bavlny Ranforce, a bude se vám spát opravdu jako v bavlnce.

Článek

Vsaďte na kvalitu

Řetězce lákají nabídkou levného povlečení, avšak ne vždy vám vydrží po delší dobu. Podporujte domácí výrobce nákupem kvalitních produktů. Jen u nich máte zaručenou jistotu původu, prvotřídních materiálů a tradice. Povlečení od českých výrobců najdete na www.decodoma.cz a díky skladovým zásobám garantujeme dodání do Vánoc. Nakupte ještě dnes.

Povlečení Wave ze 100% bavlny v kvalitě Ranforce

Bavlněné povlečení je v našich domácnostech již stovky let a je to stálice, kterou neuděláte chybu. Bavlna je měkká, příjemná na dotek a velmi dobře absorbuje vlhkost. Navíc má poměrně vysokou snášenlivost vůči praní a sušení. České povlečení je vyrobeno z kvalitní 100% bavlny Ranforce, která patří mezi nejkvalitnější materiály na trhu. Výběrem povlečení z exkluzivní bavlny Ranforce získáte dlouhou životnost a stálost barev po mnoho let.

Povlečení Chantal i v rozměru na francouzskou deku Různé velikosti i vzory

Různé velikosti i vzory

Vyberte si velikost povlečení, která vám bude nejvíc vyhovovat. Pro dlouhány je tu prodloužená délka, pro zamilované páry zase povlečení na francouzskou deku. Samozřejmě nechybí klasika standardní velikost. Vše s tradičním zapínáním na knoflíky. Pestrý dnes není jen výběr velikosti, ale také dezénu. Od moderního fototisku a velkoplošných formátů až po oblíbené abstraktní motivy. Při nákupu povlečení myslete na povahu obdarovaného a určitě neuděláte chybu, romantické duše nadchne například povlečení s motivy květin.

Povlečení Vine s motivem vinné révy v luxusním pojetí

K českému povlečení se hodí samozřejmě i prostěradlo české výroby. Díky jeho kvalitě ho nebudete muset po pár měsících vyhodit. Pro milovníky klasiky je tady plátěné prostěradlo z příjemné bavlny v různých barvách. Nebo moderní napínací prostěradla z pružného úpletu v hladké variant nebo froté variantě. Aby prostěradlo na matraci dobře drželo, mají napínací prostěradla až 20 cm dlouhé rohy.

Reklama

Související témata:

Načítám