Hlavní obsah

L.A.P.A.: Trendy kufříky a kabelky

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Kufříky L.A.P.A. jsou vyráběny více než 50 letFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Luxus, krása a perfektní zpracování. To jsou kabelky, kufříky a zavazadla značky L.A.P.A. Cestujte stylově i vy s italskou dokonalostí!

Článek

Zakladatel firmy L.A.P.A., Nicola Stanescu, společnost založil v roce 1955 ve slunné Florencii. Na trh se tak dostaly limitované edice produktů té nejvyšší kvality. A kvalita výrobků této značky zůstala po celou řadu let nezměněná. A nezměněné zůstalo i to, že firma L.A.P.A. přes půl století stále funguje jako rodinná firma.

Dnes výrobu i obchod převzali potomci Andrea a Rossella a jdou ve stopách jejich otce. Kůže té nejlepší kvality (zpracovaná rostlinnými extrakty nepoškozujícími přírodu) spolu s doplňky jsou pečlivě vybírány tak, aby povznesly vzhled konečného výrobku. Každý kus je upraven a ušit s pečlivou pozorností k detailu tak, aby byl naprosto jedinečný. Kabelky jsou bezchybně vyráběny, mají velmi odolná držadla a kvalitní pevné švy, díky kterým si kabelka uchovává svůj původní tvar a jsou velmi odolné proti poškození. Jednoduchý design každého kousku je doplněn detaily, nejčastěji jde o stříbrné ozdoby, spony a přezky nebo o kapsičky.

L.A.P.A. = hvězda současnosti

Nemůžeme však hovořit jen o jejich výrobě. Je nutné podotknout, že s kabelkou L.A.P.A. vždy zazáříte a to při každé příležitosti. Výběr je skutečně široký. V každé kolekci najdete kabelku pro všední nošení či pro slavnostní příležitost.

Foto: beinstyle.cz

S L.A.P.A. zazáříte při každé příležitostiFoto: beinstyle.cz

V dnešní době se dostává značka L.A.P.A. více do podvědomí lidí a je stále více žádaná. Na rozdíl od ostatních značek, které navrhují kabelky především pro ženy, které mají významné postavení a oceňují spíše minimalistický design, nabízí L.A.P.A. široký výběr neobvyklých výrobků. Jsou nápadné svými výraznými barvami (od fialové krokodýlí po lososově růžovou telecí kůži), na druhou stranu samozřejmě obsahují i klasické neutrální odstíny barev. Použití velké škály barev dokazuje, jaké je poslání značky, a to především nadchnout ty ženy, které se chtějí něčím lišit a mít svůj vlastní styl. Proto jsou kabelky L.A.P.A. dostupné pouze v omezeném množství v různých částech světa.

Co znamená L.A.P.A.?

A na závěr důležité vysvětlení, co znamená název L.A.P.A. Reprezentuje hlavní znaky tvorby a to L jako „lavarazione" (dovednost), A jako „artigianale" (ruční zpracování), P jako „pellame" (kůže) a A jako „affini" (související s kůží).

Vybrala jste si?

Reklama

Související témata:

Načítám