Hlavní obsah

LED žárovky – vysoká kvalita i úspora

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Správné osvětlení dokáže takřka okamžitě změnit vzhled každého interiéru. Úsporné LEDky dodají vašemu domovu ideální atmosféru i po setmění, a navíc dokážou ušetřit nemalou částku.

Článek

LED žárovky jsou nesporně skvělou volbou pro každou domácnost. V porovnání s klasickými žárovkami lze s LEDkami snížit náklady na osvětlení minimálně o 80 %. Rodina s větším domem tak ročně ušetří více než pět tisíc korun. Pořídit si LEDky se však vyplatí, i pokud doma máte starší druhy úsporných žárovek – náklady na svícení potom klesnou přibližně o 50 %.

Kvalita LED žárovek vás také mile překvapí. Ihned po rozsvícení totiž svítí se 100% intenzitou, věrně podávají barvy a jejich světlo je měkké a příjemné. LEDky neblikají a jejich životnost je mnohonásobně vyšší než u jiných druhů žárovek – vydrží až 18 let běžného svícení. Ani časté zhasínání a opětovné rozsvěcování jejich životnost nezkracuje.

Vzhledově se LEDky od běžných žárovek příliš neliší, v kvalitě a spořivosti je ale zásadní rozdíl

Jistě oceníte i to, že nevydávají UV záření, díky čemuž se nezahřívají, nepřitahují hmyz a nemají negativní vliv na malby a textilie. LEDky navíc na rozdíl od klasických žárovek neobsahují rtuť ani jiné těžké kovy, a tak nezatěžují zdraví, ani když se rozbijí.

LEDky jsou samozřejmě dražší než jiné druhy žárovek, a proto mnoho domácností s jejich pořízením váhá. Při vysokých pořizovacích nákladech se může skutečná úspora ztrácet v nedohlednu. Řešení nyní přináší dodavatel energií RWE, který nabízí možnost získat LED žárovky bez jakýchkoli vstupních investic. Místo prodávání žárovek se rozhodl jít cestou pronájmu a ve všech svých zákaznických centrech má nyní přichystané LEDky k okamžitému vyzvednutí. Žárovky si jednoduše přinesete domů, našroubujete a okamžitě šetříte.

Zastavte se pro své LEDky v kterémkoli Zákaznickém centru RWE! Více o úsporných LED žárovkách a jejich výhodách najdete na stránce www.svittechytre.cz, kde si můžete také spočítat, kolik díky LEDkám ušetříte právě Vy.

Reklama

Související témata:

Načítám