Hlavní obsah

Lekce stylu: Dotáhněte svůj outfit pomocí detailů!

Foto: Marie Bartošová

Maximální efekt s minimálním úsilím. K dokonalosti někdy stačí jen jeden jediný prvekFoto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Módní kouzlo tkví v detailech! Zapomeňte projednou na složité kombinace a vsaďte na jednoduchost, doplněnou o zajímavé prvky. A je úplně jedno, jestli to budou lodičky, náhrdelník nebo pásek.

Článek

Seznamte se s outfity, ve kterých detaily přebírají hlavní roli. Všechny si je vyzkoušela naše krásná čtenářka Tereza. Zaměřit se můžete na…

… aplikace na kraťasech

Roli originálního prvku výborně zastane i jeden z kusů oblečení. Super volbou jsou například šortky s našitými aplikacemi. Pokud je chcete nechat skutečně vyniknout, a podpořit tak myšlenku jednoho výrazného kousku, doplňte kraťasy jednobarevným topem a stejně postupujte i při výběru bot.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kraťasy (Zara, 599 Kč), top (Mango, 649 Kč), boty (Stradivarius, 599 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Kraťasy s našitými aplikacemi se stanou hvězdou vašeho šatníkuFoto: Marie Bartošová

… nápadné lodičky

Černé lodičky jsou klasikou, kromě nich by vám ale v botníku neměl chybět ani výrazný pár, který pozvedne každý outfit. My jsme zvolili nesmrtelný leopardí potisk. Oblečení zůstalo jednoduché, ale stylové. Koženkový top tvoří k uvolněným boyfriend džínům příjemný kontrast.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: boyfriend džíny (Warehouse, 1399 Kč), boty (Dune, 998 Kč), koženkový top (Zara, 399 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Lodičky s leopardím potiskem jsou nadčasovou klasikouFoto: Marie Bartošová

… perličkový pásek

A teď jeden večerní tip. Jednoduché šaty, ať už dlouhé nebo krátké, můžete doladit zajímavým páskem, který sám o sobě funguje jako šperk. K šatům se zakrytým dekoltem, které nevyžadují náhrdelník, je jako dělaný!

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (H&M, 899 Kč), boty (H&M, 899 Kč), pásek (Zara, 699 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Perličkový pásek se k jednoduchým šatům skvěle hodíFoto: Marie Bartošová

… zajímavě řešená záda

Zpředu klasické černé šaty, zezadu módní skvost s netradičně řešenými zády (a že jsou odhalená záda zatraceně svůdná). Obujte podpatky, popadněte psaníčko a překvapte zajímavým modelem! Pozor – zadní díl podprsenky by rozhodně neměl vykukovat. Ideálně podprsenku vynechejte úplně, případně se porozhlédněte po té samolepicí.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Zara, 1999 Kč), psaníčko (Pull&Bear, 699 Kč), boty (Zara, 999 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Můžete se pochlubit šíthlou postavou? Poodhalte záda!Foto: Marie Bartošová

… výrazný náhrdelník

Doplněk, který boduje už několikátou sezonu. U náhrdelníků rozhodně platí heslo – čím nápadnější, tím lepší. Nebojte se investovat do podobného kousku a vytáhněte ho vždy, když budete chtít vylepšit váš outfit. Třeba světlý top s koženkovou sukní.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: top (Zara, 999 Kč), sukně (Bershka, 399 Kč), náhrdelník (Parfois, 504 Kč), boty (Topshop, 2100 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Na nápadném náhrdelníku se dá vystavět stylový outfitFoto: Marie Bartošová

Chcete se stát hvězdou našich módních článků? Máte možnost! Hlásit se můžete na e-mail jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit vaše aktuální fotografie (obličej i postavu) a telefonní číslo!

Reklama

Načítám