Hlavní obsah

Lenka má ve 36 letech nová prsa a je z nich právem nadšená!

Foto: Archiv

Lenka se kvůli plochému hrudníku trápila vždy, po dětech se ale vše ještě zhoršiloFoto: Archiv

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lenka nikdy neměla velká prsa a její plochý hrudník ji trápil. Po dvou dětech se vše ještě zhoršilo a komplex byl na světě. Nakonec se mladá maminka rozhodla pro plastickou operaci a nyní je nadšená.

Článek

Ne každému příroda nadělí bujné poprsí. Lenka (36) měla ale odjakživa opravdu malá prsa a o sexy dekoltu jen potají snila. Když ale porodila a následně odkojila dvě holčičky, její hrudník vypadal skutečně tragicky a na psychice sympatické maminky se to dost nehezky projevilo.

Komplex jako hrom

Prsa byla zdrojem Lenčina trápení snad odjakživa, ale poté, co přivedla na svět dvě děti, se vše výrazně zhoršilo. „Po kojení vypadala moje prsa přímo žalostně, rozhodně ještě hůř než kdy předtím. Manžel mě sice neustále povzbuzoval a lichotil mi, že jsem krásná a líbím se mu přesně taková, jaká jsem, ale na mě to stejně nezabíralo. Moje sebevědomí bylo na nule,“ vzpomíná Lenka.

Foto: Archiv

Mezi implantáty je velký výběr, není snad žádná žena, která by nenašla ten nej pro sebeFoto: Archiv

Nespokojenost s poprsím ji omezovala i v běžném životě, bránila jí užívat si zábavu s rodinou. Den strávený s rodinou na koupališti? To ani náhodou! „Představa, že někdo cizí uvidí můj plochý hrudník, pro mě byla přímo nesnesitelná,“ vysvětluje Lenka s tím, že k vodě musel její muž s dcerkami vždy bez ní.

Foto: Archiv

Z operace Lenka strach neměla, koneckonců svěřila se do rukou skutečných odborníkůFoto: Archiv

Operace? Ano!

A tak začala Lenka vážně uvažovat o tom, co ji napadalo už před lety – o plastické operaci prsou. „Zvětšení prsou s implantáty neboli augmentace poprsí dnes patří k nejčastěji prováděným zákrokům v oboru plastické chirurgie. Ženy dnes mohou vybírat z více tvarů – volit implantáty kulaté či anatomické, profilů a samozřejmě také z mnoha různých velikostí,“ vysvětluje MUDr. Pavel Horyna, plastický chirurg z Fakultní nemocnice na Královských Vinohradech. Lenka se nakonec svěřila do rukou odborníků v Medicom Clinic a rozhodla se změnit svůj život.

Foto: Archiv

Lenka před zákrokem. Příroda jí toho opravdu moc nenadělilaFoto: Archiv

Dokonalá proměna

I tamní lékař jí doporučil augmentaci a potvrdil, že je tohle pro ni ideální řešení. „Lenka měla poměrně malá prsa a subtilní hrudník. Pro co nejpřirozenější a nejhezčí efekt jsem jí proto doporučil anatomické implantáty německé značky Polytech o velikosti 315 mililitrů. Ty ve výsledku perfektně zvýraznily kontury Lenčiných vlastních ňader,“ popisuje plastický chirurg a Lenčin operatér Petr Pachman.

Foto: Archiv

Díky operaci má Lenka ňadra, o kterých vždy snilaFoto: Archiv

Foto: Archiv

Sexy dekolt? Od teď už žádný problémFoto: Archiv

Implantáty mladé mamince vložil pod velké prsní svaly řezem vedeným z podprsních rýh. Vše trvalo něco málo přes hodinu a obešlo se to bez sebemenších komplikací. A výsledek? Lenka je nadšená! „Pan doktor mi moje přání splnil do puntíku. Kromě operace totiž probíhala hladce i celá fáze hojení a já už se nemůžu dočkat, až si půjdu nakoupit nové oblečení a hlavně podprsenky, tentokrát už s košíčky velikosti C,“ dodává šťastná Lenka.

Foto: Anna Kovačič

Lenka už se za plochý hrudník nestydí, naopak má co ukazovatFoto: Anna Kovačič

Co na tuhle proměnu říkáte? Že vypadají Lenčina ňadra báječně?

Reklama

Načítám