Hlavní obsah

Lepší sex? Procvičte svůj klín!

Foto: Thinkstock

Intenzivnější prožitky můžete mít i vyFoto: Thinkstock

Reklama

Silnější, delší a krásnější vaginální orgasmus… Partnerská rozkoš nejvyššího stupně. Zabránění předčasné ejakulaci. Chcete to také? Mějte pružný a ovladatelný klín! Tři kroky k lepšímu sexu zde!

Článek

Intenzivnější vlastní orgasmus a oddálení partnerova vyvrcholení, které přichází dříve, než by mělo. To je jen malý výčet umu žen, které se naučily ovládat svůj klín a vycvičily tak své vaginální svaly k dokonalosti. A co je dobrou zprávou, cvičení se neomezuje na věk ani extrémní ohebnost. Vyžaduje pouze soustředění a vytrvalost.

Zatnout, povolit... I v práci!

Princip je založen na posilování, ovšem pojem tantrická vagina znamená rozšířenou verzi rituálu za spolupráce partnera. Ale i bez něj nezahálejte, ba naopak pracujte na výdrži! Jakmile chvilka dovolí, zatnete svaly, povolíte, zatnete, povolíte. Nic to nestojí a nikdo nezjistí, že se u počítače nebo za pultem na pár vteřin soustředíte jen samy na sebe. Kontrakce by se měly provádět dvanáctkrát denně čili v rozmezí od rána do večera rozdělené tak, aby to nikomu nepůsobilo násilí…

Trénování v páru: To nejlepší!

Na téma rozšířeného cvičení, u kterého bude partner velmi rád asistovat, se s ním nejdříve důkladně pobavte. A provádějte ho pokud možno při každém milování. Během předehry muž začne tak, že zvolna stimuluje svým ukazováčkem partnerčin bod G. Mezitím žena provede tři dlouhé stahy, tj. deset vteřin kontrakce a chvilka uvolnění ve třech cyklech. Je to o zvyku, časem techniku vylepšíte.

Foto: Thinkstock

Trénovat můžete kdykoli i bez partneraFoto: Thinkstock

Zapojte i bříško

Na stejném základě pokračujete i v dalším úkolu. Může se tak stát v pokročilejší fázi milování nebo ihned po prvním „kole“… Jak se kdo cítí. V pozici „na koníčka“ s penisem uvnitř proveďte úplně to samé jako předtím. Ovšem při třetím zatnutí svalů se opravdu snažte a dejte do toho co nejvíce síly. Přitom se mírně nadzvedněte a zatněte břicho. Jako začátečnici se vám může stát, že pyj najednou vyklouzne. Jakmile ale vaše svaly budou už pevné, udržíte ho ve vagině tak dlouho, jak budete chtít.

Když dva dělají totéž

Třetí kolo nácviku vypadá následovně: Lehnete si na záda, milenec si přiklekne, zasune pyj do vaginy a strne. Vůbec se nepohybuje, abyste mohla opět provést tři kontrakce. U té poslední partner vytahuje penis ven ještě během zatnutí svalů.

Celý postup by se měl opakovat co nejčastěji. Po nějaké době budete schopná svoje svaly ovládat lépe. Výsledky znamenají větší požitky. Chce to jen chuť něco na svém milostném životě změnit.

Reklama

Související témata:

Načítám