Hlavní obsah

Letní lásky nesmíte brát tak vážně!

Foto: Thinkstock

Večer jsme se scházeli, ale došlo jen na polibkyFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní láska je jak vítr, objeví se zničehonic a mávnutím proutku je fuč. Když je silný, zanechá po sobě spoušť... láska zase nějaký ten šrám na srdci. Čtenářka Iva se ale poučila. Nové Téma týdne je Šílím po malých mužích. Máte takové typy rády? Napište nám proč na info@prozeny.cz.

Článek

Bylo to v červenci roku 2004, když jsem s dětmi a kamarádkou (jsem rozvedená a bez přítele, takže s nějakým chlapem jsem jet nemohla) vyrazila na týden s cestovkou do Chorvatska. Nádherná příroda, teplé moře, parta bezvadných lidí, dovolená, jak má být.

Během našeho pobytu jsme kromě radovánek u moře také všichni navštívili pár hezkých míst a udělali jsme si i výlet lodí na ostrov Brač. A tam začala moje letní láska. Kapitán té kocábky - protože loď je opravdu vznešené pojmenování - byl velmi sympatický pětatřicátník, vypadal jako George Clooney, vysoký, příjemný a neustále po mně pokukoval. Plavba na Brač trvala asi hodinu a půl, během té doby nám nosili občerstvení, a když posádka zjistila, že umím velmi dobře chorvatsky, byla jsem za hvězdu a všichni se bavili jen se mnou a nechali mě dokonce kormidlovat loď.

Strávili jsme moc hezký den jak prohlídkou Brače, tak na lodi. Kapitán - jmenoval se Jure, ale všichni mu opravdu říkali George - se zeptal, jestli může přijet večer k nám na hotel, že bychom se šli projít. Svolila jsem a večer už nastupovala do jeho auta. Nebála jsem se a neměla k tomu ani důvod, byl opravdu milý, provezl mě po horách, které kolem pobřeží jsou, vzal do moc hezké restaurace na převisu skály na večeři, bavili jsme se ve vší počestnosti, povídali si, a když mě odvážel zpátky, slíbili jsme si, že se do mého odjezdu ještě uvidíme. Vídali jsme se potom každý den, přes den plul s turisty na Brač a večer jezdil za mnou. Zamilovali jsme se do sebe, tedy spíš já do něho. Ale kromě pár polibků se nic nestalo a dnes jsem tomu moc ráda.

Foto: Thinkstock

Když jsem se vrátila, měl už jinouFoto: Thinkstock

Když nastal den našeho odjezdu, prosil, ať se tam to léto ještě vrátím, že neví, jak to beze mě vydrží. Smutná a odhodlaná se tam co nejdříve znovu vrátit jsem hned druhý den běžela do stejné cestovky a objednala pobyt na 14 dní s výhradou, že pojedu vlastním autem. Nemohla jsem se dočkat, až ho zase uvidím.

Těšila jsem se a v duchu si představovala, jak George překvapím, jak bude šťastný, až ho uvidím a obejmu. Po noci strávené za volantem jsem si chtěla nejdřív odpočinout, takže první cesta vedla na hotel. Jure v tu dobu byl někde na cestě na Brač, takže jsem musela počkat až do večera, abych ho překvapila.

Zkrátím to. Přijela jsem kolem sedmé k jeho lodi, věděla jsem, že tam bude. Také že byl, ale už s jinou blondýnkou. Když mě viděl, skoro mě ani nepozdravil. Bylo mi strašně, chtěla jsem hned odjet, ale nakonec jsem tam s dětmi strávila těch 14 dní s perfektní partou krajanů a už nelituji ničeho. Jen vím, že letní lásky nejsou nic, co bych měla brát vážně.

Milujete malé muže? Vůbec vám nevadí, že se vám nedívají do očí? Jsou podle vás milejší, šikovnější a sexy, i když nedorostli do společností diktovaných výšek? Napište nám o tom na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám