Hlavní obsah

Letní sexy hrátky s ňadry, které rozpálí ženy i muže

Foto: Profimedia

Ňadra jsou pro mnoho žen naprosto zásadní erotogenní zónaFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ňadra v létě? Jsou přístupnější a lačnější. Proč jim nedopřát trochu té zábavy? Jejich správné a přiměřené dráždění obvykle vyústí do ohromných sexuálních pocitů. Tak zkuste malbu, nálepky či korále!

Článek

Nejen pokožka se vlivem slunečních paprsků rozpaluje. I z libida, v kombinaci s prázdninovou uvolněností, sálá horkost jako z pouštního písku. Všechno je tak intenzivní! A zvlášť Češky se rády opalují nahoře bez… Že by náhoda? Možná, každopádně…

Prsní dvorce představují krajně vzrušivou oblast napěchovanou nejjemnějšími nervovými zakončeními, ale hlavně bradavky reagují podobně jako mužský úd. Vztyčí se, ztuhnou a ztopoří. Spoje nervových zakončení totiž vedou přímo do centra rozkoší v ženském mozku. Letní plán je tedy jasný. Využijte skvělého počasí a odhalenější módy a dopřejte svým ňadrům stimulační extázi!

Malování nejen za stmívání

V Indii dodnes platí, že si nevěsty před svatbou zdobí ruce a nohy vzorci malovanými hennou. Tento zvyk značí vstup do manželského lože. A jak se to týká ňader? Z tohoto nápadu budou oba prsy nadšeny! A nemusíte mít ani hennu.

Stačí přirozená barviva – třeba šťávy z rostlin a prsty. Nebo štětec. Dejte ho partnerovi do ruky a nechte ho, aby jím jemně přejížděl po obrysech. Štětec může smočit i v nějakém třpytivém pudru. Tahle zábava podle spisovatelky erotické literatury Lindy Sonntag překonává některé ze zábran. A čím vylepšit svoje soukromé dílko?

Nálepky, ornamenty i skřipce

V obchodech s erotickým zbožím se dají sehnat i šperky na bradavky. Jedná se o ornamenty (klipsy, z nichž jedna stojí okolo 200 korun), které plní funkci nejen estetickou, ale i erotickou. Když partner za stříbrné či zlaté šperky jemně tahá, ňadra si přijdou na svoje. I známá sexuální antropoložka Betony Vernon na tuto techniku pěje chválu.

Foto: Archiv

Kroužky zdobí a zároveň jemně dráždí bradavkyFoto: Archiv

Ve své Budoárové bibli pronesla, že když jsou bradavky sevřené svorkami (ty mohou navíc být i vibrační) nebo prsty, můžete podnítit prudký vzestup hladiny endorfinů a poznat naprosto skvělé erotické účinky. A to třeba i pod rouškou tmy někde u táboráku. Jen se spolehněte na volnější tričko a milencovy šikovné ruce… Mimochodem, ňadra se dají pro potěchu oka ozdobit i samolepicími kamínky, které zdůrazní tvar bradavek. (Cena za sadu začíná již na ceně okolo osmdesáti korun.)

„Mám ty, které se mohou nanášet opakovaně, a nelituji. Mně i manželovi se moc líbí. Někdy ho nechám, aby si kamínek po kamínku sám nalepil,“ směje se čtenářka Monika, která přemýšlí o dalším nákupu. „Viděla jsem samolepky v designu kytice růží, které se lepí přímo na bradavku. Umíte si představit to hříšné slupování a nanášení pořád dokola? Těším se na to,“ přiznává se Monika otevřeně. Jejímu partnerovi, evidentně „horňákovi“, se bude líbit i další tip, který prsa pošle do sedmého nebe.

Foto: Archiv

Ozdoby prsou mohou příjemně překvapit vašeho partnera, cena za sadu je 199 KčFoto: Archiv

To správné nabuzení

Při milování preferujte polohy, při nichž ňadra visí dolů. Proč? Větší prokrvení zvyšuje citlivost bradavek. Že jste to ještě nezkusili? A co vám brání? Až je třeba v psí poloze, klidně i v chatce na Slapech, pořádně nabudíte, může si partner vložit kostku ledu do úst. Anebo do dlaní nanést kvalitní lubrikant s nějakou čistě letní vůní (opravdu kvalitní tuby jsou k dostání v cenové relaci okolo 250 korun). Banán, malina, vodní meloun? Vyberte si, čím oblažíte vaše ňadra… Pokud nemáte nic moc po ruce, vsaďte na ozdoby svého krku.

Nejlepší jsou korále. „Holky venku bez podprsenky a korále na krku, to je pecka,“ říká Patricie, která techniku přelévání korálů po bradavkách, tedy ze strany na stranu, doporučuje. „Nejlepší na tom je, že nikdo by nehádal, že to, co nosíte na krku, může být erotická pomůcka,“ usmívá se.

Tak co zkusíte právě vy?

Reklama

Načítám