Hlavní obsah

Letos letí jezdecký styl i podpatky!

Reklama

Ano, řeč je o kozačkách, které většina žen nevyzuje od podzimu do jara. Jako mávnutím kouzelného proutku totiž dokážou každou ženu proměnit v elegantní lvici! Vyberte si ty své!

Článek

Jednoduché kožené kozačky, ty by měla mít v botníku snad každá z vás. Ať už hladké, nebo s ozdobným páskem, kvalitní kozačky z usně jsou nesmrtelné. Je libo vysoké či nízké kozačky – s podpatkem i bez? Ty tam jsou doby, kdy ženy toužící po horkých módních výstřelcích musely ubírat ze svých požadavků a obouvaly sice krásné, ale nepohodlné boty. Následující modely vás okouzlí nejen designem, ale také kvalitou provedení!

Vsaďte na kožené kousky! Hnědá nebo černá barva jsou prostě stálice, které jen tak nezmizí

Jezdecké boty a inspirace anglickým venkovem

Kozačky, které připomínají jezdecké boty, prostě jedou! Výška ke kolenům, pohodlný a nízký podpatek, jemná hladká kůže či semiš – přesně takto vypadají ty nejpohodlnější vysoké boty pro letošní sezonu! Model, který se na přehlídkových molech objevil už před několika lety, slaví stále obrovský úspěch, stejně jako obuv inspirovaná anglickým venkovem. Dvoubarevné, prošívané, se sponkou, všechny tyto varianty jsou na ostrovech neuvěřitelně oblíbené. Oblečte kostku nebo tvídové sako a budete za hvězdu!

Kozačky inspirované anglickým venkovem a jezdeckým prostředím jsou stále v kurzu

Oblíbenost kotníčkových modelů je na vzestupu!

Ne každé ženě vysoká varianta sedne – jedna se v nic necítí, druhá má silná lýtka, co s tím? Vsaďte na kotníčkové modely! Letošní nabídka je plná dámských kotníčkových bot na vysokém podpatku, ale také decentních nízkých kousků, které poskytují maximální stabilitu a přitom stále opticky prodlužují nohy. Věřte, že i na detailech záleží. Výrazné kovové zipy už dávno nepatří jen na bundu nebo kalhoty, velmi často se objevují právě na dámských botách. To platí i o kovových sponách nebo efektním řasení.

Chcete si pořídit kotníkové boty? Šněrování nebo efektní řasení je hitem sezony!

Reklama

Související témata:

Načítám