Hlavní obsah

Live show na chorvatském písku

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

A jaké je to vaše oblíbené místo na sex?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téma týdne: Vaše tajné místo k milování. Vybíráme první odvážný příběh dnešního týdne: Ráda se miluji na místech, která k tomu nejsou zrovna určená. Po přečtení článku, ve kterém vyzýváte čtenářky k psaní, jsem se nutně musela nějak vyjádřit.

Článek

Z mého pobytu s přítelem v Chorvatsku se nečekaně vyklubal nejsilnější erotický zážitek. Upozorňuji předem, že nejsem exhibicionistka, přesto se má story odehrála nečekaně mezi lidmi.

Má dovolená v Chorvatsku probíhala velmi romanticky téměř do posledního dne. Tehdy však nabrala na obrátkách a změnila se nečekaně v sexuální zážitek, na který nikdy nezapomenu. Jak už to tak bývá, leželi jsme s přítelem na pláži. Snažil se být romantický, ale věděla jsem, že v jeho žilách pulsuje jižanská krev po rodičích a šibalské plamínky v jeho očích nevěstily nic cudného. Ležím takhle na pláži pod slunečníkem a pozoruji ho, jak se snaží šnorchlovat. Kupodivu se mu to dařilo a nalovil mušle, které pak majestátně donesl až k mým nohám. Tím ale romantika, kterou znám z filmového plátna, skončila.

Připoutal mě ke slunečníku...

Nečekaně mi svázal ruce a připoutal mě ke slunečníku. Myslela jsem, že si jen tak hraje a na víc si netroufne. Asi tucet lidí, kteří spolu s námi byli na pláži, bylo i na můj mírně zvrácený vkus dost. Bez zaváhání a ostychu ze mě strhal oba kusy plavek. Začala jsem být nesvá, ale zároveň i nažhavená... a čím víc se vzrušení stupňovalo, tím víc jsem přestávala vnímat okolí. Ani můj přítel není žádný exhibicionista, ale sexuální posedlost ho patrně odpoutala zcela od reality. Přejížděl mi těmi mušlemi po celém těle. Cítila jsem jejich chlad až v palcích u nohou. Z toho laškování se mi úplně zatočila hlava.

Nevěděla jsem, co se děje

Nepřála jsem si nic jiného, než abychom už konečně splynuli v jedno tělo. Ovšem on si právě tenhle okamžik pěkně vychutnával. Detaily nebudu popisovat, to se sem nehodí. Ale netrvalo dlouho a zasáhla mě vlna orgasmu. Až když vzrušení pominulo, uvědomila jsem si, kde jsme a co děláme. Opravdu to bylo spontánní. Byla to určitě super live show pro všechny okolo, kteří jakoby dělali, že tu vlastně nejsou. Naštěstí si nikdo nestěžoval.

Ještě dnes se červenám

Nikdy víc jsem něco podobného nezažila, a dokonce se teď ještě červenám, když na to pomyslím. Nerada bych někoho pobuřovala a předesílám, že naštěstí tam nikde v okolí nebyly děti. Jeli jsme v době, kdy nebyla sezona. Nicméně každému bych přála něco podobného zažít a určitě je lepší, když se takové věci neplánují. Asi bych nikdy do ničeho podobného plánovaně nešla.

Máte i vy podobný zážitek? Úžasné místo, kde jste prožila báječné milování? Nenechte si své fantazie, originální story, humorné zápletky a nebo názory pro sebe a napište nám je na info@prozeny.cz . Vaše příběhy a názory uveřejníme na našem serveru a tři vybrané ohodnotíme honorářem 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám