Hlavní obsah

Lord of the Dance poprvé v Olomouci!

Foto: Lord of the Dance

Lord of the Dance, show plná irských rytmů a stepu, vystoupí letos v OlomoucFoto: Lord of the Dance

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší taneční hit současnosti, Lord of the Dance, nečekaně letos podruhé zavítá do Čech! Během únorového turné byl k vidění hned na několika místech České republiky, tentokrát však dokonalí tanečníci vystoupí jen jednou, a to 25. října v Olomouci. S novou choreografií, kostýmy, scénou i světelnou show!

Článek

Od premiéry v roce 1996 vidělo veleúspěšnou show Lord of the Dance více než 50 milionů diváků. Aby ne, vždyť na ladné kroky irských tanečnic a jejich vypracovaných a technicky bezchybných partnerů se dá s otevřenou pusou dívat znovu a znovu…

Kouzelný příběh o věčném souboji dobra a zla už letos do České republiky zavítal. Ve švech praskaly sportovní haly v Praze, Karlových Varech nebo Ostravě. Evropský soubor Lord of the Dance se proto rozhodl, že dá českým fanouškům předčasně k Vánocům malý dárek a vystoupí exkluzivně poprvé v Olomouci, a to 25. října! Vstupenky se dají zakoupit už teď, ceny lístků se pohybují v rozmezí od 550 do 1850 Kč a jsou k dostání v síti Ticket Art. Vstupenky můžete vyhrát i v naší soutěži ZDE!

Olomoucké vystoupení je navíc ideální i pro ty, kdo taneční show už viděli. Vrací se totiž s novými a ještě lepším kostýmy, světelnou show, choreografií i scénou. Celý soubor bude v říjnu v Čechách pilně nacvičovat, a právě v Olomouci odstartuje své turné v novém kabátě!

Show je tak úspěšná, že se v současné době jedná i o jejím rozšíření do Tichomoří a Číny!

Nenechte si podzimní návštěvu Lord of the Dance ujít, jako vždy půjde o skvělý zážitek! Více o show se dozvíte zde.

Reklama

Související témata:

Načítám