Hlavní obsah

Luxusní kabelka? Půjčte si ji!

Foto: shutterstock.com

Luxus není tak nedosažitelnýFoto: shutterstock.com

Reklama

Mít tak kabelku značky Fendi, Louis Vuitton, Dior, Prada, Gucci! Že na ně nemáte? Nevadí, přestaňte snít a konejte - luxusní kabelku si vypůjčte. Prozradíme vám, jak to funguje. A hvězda večera se zrodila!

Článek

Nuže, vybírejte tu vaši...

S Lady Dior zazáříte

K nejluxusnějším modelům, které v nabídce půjčoven najdete, bezesporu patří kabelka Lady Dior od Christiana Diora. Nese jméno princezny Diany, která tento kousek získala darem při jedné ze svých návštěv Paříže. V nabídce je např. v provedení lakované kůže, která je právě v této sezoně in.

Překvapit ale můžete i kabelkou z řady Julia Cocco. Přestože není u nás tak známá, budete ve společnosti nepřehlédnutelná. Návrhářka zvolila moderní a čistý design, který upoutá na první pohled.

Velmi decentní a vhodná na pracovní setkání, ale i pracovní večeře je kabelka Alma z kolekce Louis Vuitton. Předloha se narodila v roce 1930 a ještě dnes patří tvarem k velmi žádaným modelům. Dodá vám ten správný nenápadný a samozřejmý punc luxusu.

Stále nové kabelky

Kabelka, obuv i vhodné doplňky dodají vašemu oblečení patřičný lesk. Nabídky firem, které se zabývají půjčováním kabelek, se samozřejmě liší. Zatímco RentBag nabízí okolo 25 kabelek, Luxurybag dvojnásobně. Rozhodně si ale buďte jistá, že ke každému oblečení najdete ten správný kousek.

Foto: Prada

I vy můžete mít kabelku od PradyFoto: Prada

Jak objednat?

Kabelka se dá objednat snadno a rychle. Stačí si ji vyhlédnout na webových stránkách nebo v kamenném showroomu a zrealizovat zapůjčení e-mailem, telefonicky či přímo na místě. Objednaná kabelka vám bude doručena osobně či poštou. Zápůjčné se platí buď předem bankovním převodem, nebo přímo v obchodě či při předání.

Ceny jsou přitom nižší, než byste čekaly. Kabelka se dá půjčit už od 500 korun (vypůjčení na celý víkend), doba pronájmu ale závisí na vás. Můžete ji vlastnit tři dny, týden, ale i měsíc.

Chcete se na chvíli dostat do země svých snů nebo udělat na pana Božského patřičný dojem? A nebo si odzkoušet v praxi, že právě tenhle vzor je pro vás ten pravý? Pak neváhejte a nechte se unést světem luxusu!

Reklama

Související témata:

Načítám