Hlavní obsah

Luxusní sídlo postavili pod zemí. Nahlédněte dovnitř!

Foto: Isifa

Střechu sídla částečně pokrývá trávaFoto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podnikatel a developer postavil pro svou manželku a dva syny luxusní moderní sídlo pod zemí. Stojí v nedotčené skalnaté venkovské krajině, má pět ložnic, deset koupelen a fotbalové hřiště. Podívejte se!

Článek

Britský podnikatel a developer Steve O'Connor si před lety společně s manželkou pořídil malé dvoupodlažní venkovské stavení s rozlehlým pozemkem. Dnes na jeho místě, mimochodem leží ve skalnaté krajině v hrabství Cheshire, stojí několikanásobně větší luxusní hypermoderní sídlo.

Kromě tradičních místností, jako je kuchyň, jídelna nebo ložnice (těch je ovšem pět) či koupelna (celkem deset), zde najdete obrovskou hernu, saunu, bazén, vinný sklípek, fotbalové hřiště i přistávací plochu pro helikoptéru. Díky ní se prý rodina může za hodinu dostat hravě do Londýna.

Dům je částečně zapuštěný do země, jeho střechu pokrývá tráva. Díky otvorům ve stropě i velkým oknům je zde však spousta světla. Ani za topení příliš neutratí – díky důmyslnému systému speciálních šachet ve skalách prý nejsou provozní náklady na klimatizaci vyšší než utřípokojového domku.

Po pěti letech, kdy zde spokojená rodina bydlí, se rozhodla sídlo nabídnout k prodeji. V přepočtu se jeho cena šplhá k částce přes 140 milionů korun. Co na to říct, snad jen, že opravdu stojí za to...

Foto: Isifa

Developer Steve O'Connor se svou ženou dům budovali několik letFoto: Isifa

Foto: Isifa

V areálu nechybí ani fotbalové hřištěFoto: Isifa

Foto: Isifa

Obývací pokoj je laděný do fialovaFoto: Isifa

Foto: Isifa

Přestože je dům rozlehlý, cítí se v něm rodina prý útulněFoto: Isifa

Foto: Isifa

Herna? Proč ne?Foto: Isifa

Foto: Isifa

Jedna z mnoha ložnicFoto: Isifa

Foto: Isifa

Koupel si můžete dopřát svobodně. A bez zraků sousedů!Foto: Isifa

Foto: Isifa

Bazén, vířivka, sauna. Co tu ještě chybí?Foto: Isifa

Co vy na to? Líbil by se vám takový domov?

Reklama

Načítám