Hlavní obsah

Madonna: „Když jsem na kolenou, nemám se modlit.“ aneb Co slavní řekli o sexu?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Ano, i slavní jsou jenom lidé, kteří mají své potřeby – pochopitelně i ty sexuální. Jak se na přirozenou součást života dívá třeba Woody Allen nebo Madonna? A jaký je v posteli Tom Cruise? Tyhle výroky vás pobaví!

Článek

Existuje řada velmi zábavných citátů, které dokonale zachycují některé aspekty sexuality nebo přímo popisují konkrétní lechtivé praktiky. Slavné osobnosti jsou pochopitelně trochu zdrženlivější, co se intimních informací týče, nicméně sem tam nějaká ta „VIPka“ něco pikantnějšího přece jen pronese. A na to poukázal i irský sexuální kouč Sean Jameson na svém blogu. Ehm, troufli byste si tohle veřejně říct?

Madonna: „Když jsem na kolenou, nemám se modlit.“ 

Rebelka. Jak jinak Madonnu (59) nazvat? Slavná zpěvačka svůj erotický výrok směřovala samozřejmě na orální sex. Což je docela zajímavé, neboť v životopise britské autorky Lucy O'Brien „Madonna: Tajemství popové ikony“ se slavná zpěvačka svěřila se svojí noční můrou. Když se jako mladá přestěhovala do New Yorku a vracela se pozdě večer z taneční zkoušky, byla obtěžována několika muži, přičemž na jednom z nich musela nedobrovolně vykonat felaci. Prý na tento zážitek nikdy nezapomene.

Foto: Profimedia.cz

Slavná Madonna vždy provokovala a na vyzývavosti založila svou kariéruFoto: Profimedia.cz

Woody Allen: „Nemáte-li dobrého partnera, měli byste mít šikovnou ruku.“

„Tenhle vtipný citát poukazuje na to, že pokud si chcete v posteli užít, měli byste si to udělat sami,“ komentuje výše zmíněný kouč Sean Jameson výrok amerického filmového režiséra a herce Woodyho Allena (81), který evidentně miluje masturbaci. Podle této slavné osobnosti onanie zlepšuje náladu, zmírňuje stres a splňuje potřeby, které partner zanedbává. Tak snad je s tvrzením svého manžela kompatibilní i jeho manželka Soon-Yi Previn (47).

Rita Rudner: „Muži dosáhnou svého sexuálního vrcholu v 18. Ženy v 35. Máte pocit, že Bůh vtipkuje prakticky?“

Americká komička Rita Rudner (64) není sama, kdo si všiml jednoho takového přešlapu přírody. Odborníci z řad sexuologie, včetně sexuálního psychologa Petra Weisse, hlásají, že se jedná o nesmyslné distribuování vrcholu sexuální aktivity u obou pohlaví. Vždyť v době, kdy jsou ženy sexuálně nejaktivnější, mužům klesá sexuální apetence a výkonnost. Jestli má na tohle Rita nějaký recept, nevíme, nicméně vždy může vzít zavděk radou Woodyho Allena…

Gwyneth Paltrow: „Nemám nejoblíbenější milostnou pozici. Miluji je všechny!“ 

V dubnu 2012 se slavná herečka Gwyneth Paltrow (45) v rozhovoru s fotografkou Amandou de Cadenet přiznala, že nemá oblíbenou sexuální pozici. Tomu se dá věřit jen stěží. Mezi nejpopulárnější polohu současnosti se díky sexuálnímu průzkumu britského portálu Dr.Ed, jehož se zúčastnilo dva tisíce lidí, řadí psí pozice, tedy sex zezadu. I kdyby tento způsob laškování Gwyneth neupřednostňovala, tak stejně podle odborníků milenci mají navyklé dvě tři polohy, které během jednoho pohlavního styku vystřídají. Že by si z nich tahle držitelka Oscara fakt nedokázala vybrat?

Foto: Profimedia.cz

Je Gwyneth opravdu tak nerozhodná?Foto: Profimedia.cz

Cher: „Tom Cruise patří do první pětky mých nejlepších milenců.“ 

Během televizní talkshow Watch What Happens Live v červnu 2013 zpěvačka Cher (71) vyprávěla moderátorovi Andymu Cohenovi o svém vztahu s Tomem Cruisem (55) na počátku 80. let. Hoch se asi musel nevídaně předvést, neboť Cher o něm mluvila tak hezky, že se Tom musí dmout pýchou. Otázkou je, co to znamená, být nejlepší. Šikovnost milence se prý pozná podle těchto šesti věcí. Jestli je zmíněný herec ovládá, tak klobouk dolů, Tome!

Foto: Profimedia.cz

Tom Cruise zanechal ve vášnivé Cher hluboký dojemFoto: Profimedia.cz

John Barrymore: „Sex je věc, která trvá nejméně času a způsobuje nejvíce problémů.“ 

Podle jisté studie provedené kanadskými a americkými sexuálními terapeuty sex trvá něco okolo tří až sedmi minut. Slavný americký herec John Barrymore (1882–1942), dědeček herečky Drew Barrymore (42), měl tedy pravdu. Tři minuty šmajchlování, emoce, chtíč a hormony na straně jedné, citová zainteresovanost, řešení antikoncepce, vztahy, dohady, sexuální dysfunkce na straně druhé.

Jak že se to říká? Každá mince má dvě strany. A z tohoto pohledu z vyjmenovaných výroků nejvíc pobavila asi Madonna. Navzdory nepříjemnému zážitku si totiž dokáže z orálního sexu udělat legraci.

A co vy, berete sexuální život s humorem?

Reklama

Načítám