Hlavní obsah

Make-up pro mladistvý vzhled

Foto: Dermacol

Make-up pleť zarovná a zachová přirozenostFoto: Dermacol

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pleť vypadá mladě nejen bez vrásek, ale přímo zázračně ji prospěje, je-li také barevně sjednocená. Zmizí-li díky make-upu kruhy pod očima, červený nos a pigmentové skvrny na obličeji, omládnete před očima. Podívejme se společně na make-upové vychytávky.

Článek

Pryč jsou předsudky, že pod make-upem stárne pleť rychleji, protože pod ním nemůže dýchat. Vývoj spěje k tomu, aby make-upy nejen přirozeně kryly, ale staly se součástí pleťové péče a byly k pleti především ohleduplné.

Pravidelně si líčíte oči, ale make-up vynecháváte? Děláte chybu. Správně zvolený odstín a perfektní aplikace vám uberou roky. A právě technika nanášení zaznamenává změny.

Minerální make-upy a revoluční aplikace štětcem

Nový minerální pudrový make-up Aéra Teint od Vichy (590 Kč) pleť ozdravuje a zároveň jí dodává prozářený vzhled. Přípravek má dokonalé krytí, přitom respektuje původní tón pleti, proto působí naprosto přirozeně. Jeho jemná pudrová konzistence zabraňuje nadměrné, resp. nepřirozené vrstvě, umožňuje pleti dýchat. Make-up obsahuje vysoce čisté minerální pigmenty, tj. zinek pro zjemnění pleti, měď pleť projasní a prozáří, kaolin způsobí matný efekt a křemík chrání epidermis, hořčík zamezuje nadměrnému vysoušení pleti. Dostanete ho ve čtyřech barvách, světlé, tělové, pískové a zlaté.

Jak ho nanášet? Vsypejte malé množství make-upu do víčka, přiložte štětec, mírně z něj odklepejte přebytečný pudr a na obličej nanášejte krouživými pohyby.

Novinkou na trhu je i Mineral Match od Astor (319 Kč), který se nanáší štětečkem a obsahuje minerály, jež napomáhají zvýšit mikrocirkulaci, která zlepšuje výživu pleti. Díky směsi zlata, platiny a stříbra pleť projasní a dodá jí přirozenou a zdravou barvu. Nanáší se jednoduše štětečkem, který je součástí tuby.

Make-up v tužce

Infallible make-up L'Oréal Paris (249 Kč) v tužce v sobě spojuje praktičnost a účinnost. Nejde o pouhý korektor, ale o skutečně plnohodnotný make-up v praktickém balení. Ideálně se hodí pro doladění vzhledu a drobné úpravy. Jemný štěteček umožňuje snadnou aplikaci. Vybírat můžete z odstínů Golden beige, Sand a Radiant honey.

Foto: archiv firem

Produkty, díky kterým omládneteFoto: archiv firem

Make-up nebo Dermacol

Svého času byl Dermacol synonymem pro make-up. Zůstal své tradici věrný a uvedl na trh dlouhotrvající dvoufázový Double Effect make-up (299 Kč). Spojuje unikátní vyhlazení s barevným sjednocením pleti. Jemná podkladová báze pleť dokonale vyhlazuje, vyrovnává drobné vrásky a zmatňující efekt vytvoří iluzi dokonalosti. Složka ceramidu v make-upu optimalizuje zásoby vody v pleti a dodává jí pěstěný vzhled. Nejlépe se nanáší konečky prstů.

Používejte odstíny korektoru podle nedokonalosti pleti

Toleriane korektory La Roche-Posay ve štětečku (380 Kč) pro korekci lokálních nedokonalostí i na citlivé pleti používají vysoce jemný štěteček pro zcela přesnou aplikaci. Pleťové odstíny pro korekci drobných nedokonalostí pleti, zelený odstín pro korekci začervenání a žlutý odstín pro korekci tmavých kruhů.

Jestli jste doposud make-upu a korektoru říkala ne, přehodnoťte své stanovisko, stačí vybrat správný odstín a konzistenci a vaše pleť získá punc dokonalosti.

Reklama

Související témata:

Načítám