Hlavní obsah

Malá sexy gesta, která muže vzruší na maximum

Foto: Thinkstock

Jak svádíte svého partnera vy?Foto: Thinkstock

Reklama

Svlékání při lascivní hudbě? Tisíce utracené za sexy spodní prádlo? Nic z toho se vás při svádění vašeho partnera nemusí týkat! Poradíme vám, co ho zaručeně nažhaví!

Článek

Fungujete jako každý jiný pár. V některé dny držíte sexuální půst, v jiné vzrušením zamlžíte všechna okna v ložnici. Bez ohledu na to, jak jste se svým sexuálním životem spokojeni, byste neměli promarnit šanci na studium milostných věd. Absolvujte kurz sexy maličkostí, které mají nebývalý účinek! Tady je!

1. Jděte mu po krku!

Podle sexuoložky Patti Britton z Los Angeles má téměř každý muž slabé místo na krku, o kterém třeba ani neví. Jedná se o linii, která začíná za uchem a končí nad klíční kostí. Stačí letmý polibek či pošimrání, a muž taje! Stejného účinku dosáhnete i péčí o zadní část krku. Tenhle skoro až „upírský zájem“ boduje! Začátek stimulace ústy by měl být pomalý a lehký, teprve později stupňujte tlak a intenzitu!

2. Pochlubte se

I když vaše „vnitřní potvora“ může toužit po přistižení při nahotě, to skutečné já obvykle tak odvážné není. Škoda! I když… Exhibicionismus, který muže vzrušuje, se dá jen ledabyle nastínit. „Postavte se proti oknu směrem ven a nechte ho prohlížet si vás zezadu," říká odbornice Britton. Nenápadné gesto, maximální účinek!

Foto: Thinkstock

Líbání na krku muži milujíFoto: Thinkstock

3. Sveďte ho bříšky prstů

Gloria Brame, americká sexuální terapeutka se specializací na BDSM a sexuální fetišismus, se tuhle nechala slyšet, že kořenění sexu a nastartování mužského vzrušení je otázkou pár vteřin. „Použijte prsty a jemně a pomalu ho hlaďte po kůži. Tenhle opravdu smyslný dotek způsobí brnění, které probudí mužské tělo,“ radí všem ženám.

4. Nechte si kalhotky

Milujete se nazí? V pořádku. Představte si ale scénu, kdy sedíte na gauči, díváte se na televizi, a přitom zavedete partnerovu ruku do svého klína. To je signál k akci! Pro oba je příjemné, takové mučení přes látku. Připomíná to hrátky na střední škole!

5. Zaměřte se na uši

Podle Darrena Michaelse z Phoenixu, který je autorem erotických povídek Flipside Erotica, obě strany příběhu, žena potřebuje vědět jen dvě věci. Projevit se a dráždit partnera s nadšením. Koketní šeptání do velmi citlivých uší je cestou k mužskému vzrušení. A bez námahy! Zkuste to…

Foto: Thinkstock

V nečekaný okamžik ho chyťte. Uvidíte, že se mu to bude líbit...Foto: Thinkstock

6. Cik cak polibky

Předvídatelnost zabíjí vášeň! Spontánnost naopak podporuje. A chcete znát dobrou radu nad zlato? Sexuální terapeutka Carole Altman z Las Vegas jednu má. „Začněte líbáním jeho řas, pak koutku úst, přejděte na bradu a klíční kosti, dál třeba na bradavky a prsní svaly. Náhodnost polibků udržuje nervy v pohotovosti, když se jeho mozek a tělo snaží přijít na to, kam půjdete dál,“ nechala se slyšet odbornice v jednom z článků pro zahraniční magazín. Taky nic složitého, a přesto je to skvělý nápad!

7. Chyťte ho!

Trocha dominance přímo při akci nikdy neuškodí! Partner aspoň dostane jasný náznak toho, že všechno v posteli berete vážně! „Zábavný a hravý přístup k celé věci vypadá tak, že mu sepnete ruce, když jste v poloze nahoře," říká sexuální terapeutka Gloria Brame. (To je ta, která se na BDSM přímo specializuje.) Všechno, po čem bude toužit, je dotknout se vás, ovšem vy to dovolíte, až se vám bude chtít! Snadné, lákavé, účinné.

Za nic z výše uvedeného nemusíte platit, nemusíte o tom ani příliš přemýšlet, prostě „to“ jen udělejte! Vždyť i na drobnostech záleží!

A jaké malé gesto vzrušuje vašeho partnera?

Reklama

Načítám