Hlavní obsah
Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Hledáte tip na osvěžující jogurtový nápoj? Udělejte si radost jemným mangovým lasí. Ideální jako sladká tečka po dobrém obědě!

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 2 ks manga
  • 2 kelímky bílého jogurtu
    7
  • 2 lžíce cukru moučka
  • 1 špetka mletého kardamomu
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Jestli používáte čerstvé mango, oloupejte ho, nakrájejte na kostky a dejte na hodinu do mrazáku. Zmrazené mango rozmixujte s jogurtem, podle chuti oslaďte, a kdyby se vám směs zdála příliš hustá, nařeďte ji trochou vody. Kdo má rád, dochutí špetkou kardamomu nebo skořice.

Indický nápoj jste si právě připravili, ale zkuste i další neodolatelný dezert z tohoto ovoce – tropickou kokosovou panna cottu s mangem.

Načítám