Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Restované vepřové nudličky s mrkví a rajčátky připravte z kýty nebo vepřové plece. Maso krájejte opravdu tence a směs promíchejte s těstovinami podle vaší chuti.

15 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 350 g těstovin
  • 200 g vepřové kýty
  • 5 ks cherry rajčat
  • 1 ks cibule
  • 2 lžíce listové petržele
  • 1 trochu soli
  • 2 ks mrkve
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1 plátek másla
Článek

Postup

01.

Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě na skus. V pánvi rozehřejte olej s plátkem másla, přidejte očištěnou a na tenká kolečka nakrájenou mrkev a pomalu restujte dozlatova. 

02.

Mírně zvýšte plamen, přidejte na tenké nudličky nakrájené maso a cherry rajčátka a za častého promíchání restujte, dokud nebude maso propečené. 

03.

Směs osolte, promíchejte s uvařenými těstovinami a podávejte posypané nasekanou petrželkou.

Načítám