Hlavní obsah

Matka, nebo sestra? Slavné mámy, které nestárnou

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Některé ženy zřejmě znají tajný elixír mládí. Potkat je ve školních chodbách, klidně byste je mohli považovat za studentky starších ročníků. Přitom samy už doma mají děti školního věku.

Článek

Jistě zato vděčí kvalitní péči a životosprávě, ale zřejmě i dobrým genům. Uvidíme, zda mladistvý vzhled podědily i jejich vlastní děti.

Katie Holmes (39)

Jednou z nestárnoucích maminek je například herečka Katie Holmes. I když letos oslaví čtyřicátiny, hádali byste jí sotva dvacet a pořád v ní můžete vidět teenagerku Joey ze seriálu „Dawsonův svět“. Tu dnes pomalu připomíná i Katina dcera Suri (12). Ve stopách slavné matky jde rovněž tím, že studuje prestižní soukromou katolickou školu, podobnou té, kterou absolvovala sama Katie. Jako školačka prý byla velmi pečlivá a cílevědomá. Katie byla i vášnivá sportovkyně a patřila mezi velmi oblíbené dívky.

Foto: Profimedia.cz

Dvanáctiletá Suri studuje prestižní katolickou školu, stejně jako kdysi její maminka KatieFoto: Profimedia.cz

Reese Witherspoon (42)

Reese a její dcera Ava (19) vypadají spíše jako sestry než jako matka a dcera. Ava je mamince velmi podobná, nezapře ale ani geny svého slavného otce, Ryana Phillippeho (44). S ním si Reese zahrála v populárním snímku Velmi nebezpečné známosti, kde hraje plachou Annette. Role teenagerek a ztřeštěných studentek provázely dnes trojnásobnou maminku – má ještě syny Deacona (14) a Tennesseeho (5) – dlouhou dobu. Jistě čerpala i z vlastního života: sama chodila chvíli na čistě dívčí školu a na střední dokonce patřila mezi roztleskávačky.

Foto: Profimedia.cz

Reese a Ava mají stejný zářivý úsměvFoto: Profimedia.cz

Kate Hudson (39)

Proslavily ji zejména romantické komedie. Její nakažlivý úsměv dokáže ubrat roky a přidat jí rozpustilý vzhled školačky. Vrásky jí nejspíš v životě dělali spíš muži, než její synové Ryder (14) a Bingham (7), ke kterým brzy přibude třetí sourozenec, údajně sestřička. K synům má hodně blízko: možná i proto, že sama byla v jejich věku spíše jako kluk. Pubertou sice prošla bez divokých večírků a šokujících proměn stylu, místo uhlazené holčičky ale byla dle vlastních slov spíše za energického rošťáka.

Foto: Profimedia.cz

Kate Hudson se po dvou chlapcích pravděpodobně dočká holčičky, alespoň podle ultrazvukuFoto: Profimedia.cz

Jessica Alba (37)

Vypadá stále stejně mladě, ač je už sama maminkou tří dětí: dcer Honor (10) a Haven (7) a syna Hayese, který se narodil poslední den loňského roku. Na svá školní léta má spíše smutné vzpomínky: hodně se stěhovali, takže si jen těžko udržela nějaké kamarády. Také byla často nemocná (měla těžké astma) a prožila si i šikanu, prý kvůli svému vzhledu.

Foto: Profimedia.cz

Jessica Alba je matkou tří dětí, ale nevypadá na toFoto: Profimedia.cz

Vanda Hybnerová (49)

Mládí a vitalita čiší i z Vandy Hybnerové, ač tuto neděli oslaví již padesátku. A to není maminkou nějakých malých cácorek, ale dvou dospělých slečen. Studentky Josefína (24) a Antonie (20) má s bývalým manželem Sašou Rašilovem. A zdá se, že mají po rodičích umělecké sklony: dcera Josefína se vrhla na studium výtvarného umění, Antonie sice studuje management, ale ve volném čase se věnuje tanci. Obě dcery mají za sebou i menší herecké zkušenosti.

Foto: Profimedia.cz

Rozvod se Sašou Rašilovem, otcem jejích dcer, ji už netrápí. Josefína a Antonie jí dělají jen radostFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez (49)

Letos oslavila poslední narozeniny se čtyřkou na začátku, už dvacet let ale vypadá stále stejně. Nezměnily ji rozvody ani péče o dnes již desetiletá dvojčata Maximiliana a Emmu. Zatímco ta studují na prestižní soukromé škole, Jennifer sama, coby dcera přistěhovaleckých rodičů, chodila do obyčejné dívčí školy v Bronxu. Už při škole ale objevila své pohybové nadání, excelovala v atletice, tenisu a brzy se zaměřila na tanec. Aby si vydělala na taneční lekce a mohla se věnovat svému snu, musela po škole chodit na brigádu.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez měla chudé rodiče a chodila do obyčejné školy v Bronxu. To její děti jsou na tom určitě lípFoto: Profimedia.cz

Mahulena Bočanová (51)

Mahulena Bočanová má mladistvý úsměv, stále jiskru v oku a málokdo jí hádá 51 let. Mladou ji udržuje možná i její dcera Márinka, která má díky lehkému mentálnímu postižení stále duši dítěte, i když již oslavila šestnácté narozeniny. A momentálně s ní cloumá pěkná puberta, kterou údajně sama krásná herečka nikdy pořádně neměla. Starosti s ní nebyly ani když ještě chodila do školy: nikdy se nemusela moc učit, nevadily ani dlouhé absence kvůli natáčení, na škole si hravě zvládla udržovat samé jedničky, nejhůř dvojky.

Foto: Profimedia.cz

O Mahuleně Bočanové je známo, že bez dcery Márinky se skoro nehne, mají velmi blízký vztahFoto: Profimedia.cz

Zapomněli jsme na někoho? Která maminka ještě vypadá spíš jako sestra svého dospívajícího dítěte? 

Reklama

Související témata:

Načítám