Hlavní obsah

Kdo ze slavných se zamiloval při natáčení? Neudrželi se Angelina Jolie, Ryan Reynolds i Ben Affleck

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herectví je specifická profese založená na emocích a často také na dotecích, polibcích i milování… Není tedy divu, že některé dvojice to nakonec svede dohromady a opravdu se do sebe zamilují. Ne vždy jim ale láska vydrží.

Článek

Stalo se vám někdy, že jste se zakoukaly do kolegy v práci? Když jsou lidé spolu osm i více hodin denně a jestliže jejich činnost vyžaduje úzkou spolupráci, nebývá daleko k tomu, aby k sobě začali mít ještě blíž. Většinou si to však člověk dovede racionálně vysvětlit a odolat. Jenže někdy jsou city tak silné, že to zkrátka nejde jinak. A herci jsou také jenom lidé…

Blake Lively a Ryan Reynolds

Ryan Reynolds byl od roku 2008 ženatý s herečkou Scarlett Johansson a tvořili moc hezký pár. O tři roky později ale při natáčení filmu Green Lantern: První let potkal Blake Lively a pro oba to bylo osudové. Ani ona v té chvíli nebyla volná, randila s kolegou Pennem Badgleym, známým ze seriálu Super drbna. Blake i Ryan ze začátku o svém vztahu mlžili, když se ale při propagaci filmu objevili ruku v ruce, bylo jasno.

Dnes patří k jednomu z nejstabilnějších hollywoodských párů a chemie mezi nimi evidentně funguje i po 11 letech, což ostatně zpečetili čtyřmi dětmi. Poslední potomek se jim narodil letos v únoru a veřejnost stále neví, zda ke třem holčičkám přibyl bráška, nebo další sestřička. V každém případě to nic nemění na tom, že rodinka působí víc než spokojeně. „Mám obrovské štěstí, že můžu svůj život sdílet s někým, kdo je zároveň můj nejlepší přítel,“ svěřila se herečka magazínu Vogue.

Foto: Monica Schipper, Gettyimages.com

Blake Lively a Ryan Reynolds jsou krásný pár a láska mezi nimi kvete i po 11 letech. Tihle dva se mají opravdu rádiFoto: Monica Schipper, Gettyimages.com

Jennifer Garner a Ben Affleck

Jejich cesty se při práci spojily hned několikrát. Poprvé v roce 2000 při natáčení filmu Pearl Harbor, tehdy ale byla Jennifer Garner ještě vdaná za herce Scotta Foleyho, s nímž se zase pro změnu potkala při práci na seriálu Felicity. O dva roky později se ale tihle dva setkali znovu, tentokrát při natáčení filmu Daredevil. Tam se podle Bena Afflecka do sebe bláznivě zamilovali a začali spolu randit. V roce 2005 se vzali a mají tři děti: Violet, Seraphinu a Samuela. Rozvedli se v roce 2018, mluvilo se tehdy o Benových záletech i zálibě v alkoholu, ale exmanželka o něm na veřejnosti neřekla nikdy nic špatného.

On se o rok později ještě stihl zakoukat při natáčení thrilleru Deep Water do své kolegyně Any de Armas, ale po dvou letech se pár pro „nepřekonatelné rozdíly“ rozešel. Chvíli nato pak novináři načapali herce při utajené schůzce s bývalou láskou Jennifer Lopez a jejich znovuoživený románek nakonec skončil velkolepou svatbou.

Angelina Jolie a Brad Pitt

Dohromady se dali při natáčení snímku Mr. & Mrs. Smith z roku 2005 a byla z toho pořádná aféra. Brad Pitt byl v té době ženatý s Jennifer Aniston, která rozchod nenesla vůbec lehce. „Když jsme se s Bradem rozešli, musela jsem začít chodit na terapii,“ svěřila se herečka v talk show Ellen DeGeneres.

Ale ani velká láska a rodina, kterou Brad Pitt s Angelinou Jolie postupně vytvořili, nakonec neměly šťastný konec. Pár se za bouřlivých okolností po 11 letech vztahu rozešel a hlavním důvodem měl být Bradův alkoholismus.

Jennifer Aniston a Justin Theroux

Jennifer Aniston se s Justinem seznámila v roce 2011 při natáčení filmu Tohle je ráj a byla z toho láska jako trám. Vzali se o čtyři roky později při malém soukromém obřadu v jejich domě, ale jen tři roky nato oznámili rozchod.

Podle vyjádření magazínu People však zůstali dobrými přáteli, pravidelně si volají a nikdy si nezapomenou popřát k narozeninám. Herečka si letos v rozhovoru pro The Wall Street Journal posteskla, že je pro ni problematické udržet si vztah, i když by si to moc přála. Na vině je prý především rozchod jejích rodičů, s nímž se ani v dospělosti stále nedokázala vyrovnat.

Reese Witherspoon a Ryan Phillippe

Jejich láska vypadala vždycky tak čistě – zřejmě proto, že oba mají vzezření jemných éterických bytostí. Seznámili se v roce 1999 při natáčení filmu Velmi nebezpečné známosti, kde hrál Ryan Phillippe Sebastiana, který se bezhlavě zamiluje do mladičké Annette v podání Reese Witherspoon. Ještě v témže roce se vzali a vztah vydržel až do roku 2007. Mají spolu dvě děti – Deacona a Avu Elizabeth. Herečce ale bohužel nevyšlo ani druhé manželství s uměleckým agentem Jimem Tothem, se kterým se po 12 letech rozešla letos na jaře.

Rachel McAdams a Ryan Gosling

Bylo by skoro až k podivu, kdyby mezi těmito dvěma nepřeskočila v roce 2004 při natáčení romantického snímku Zápisník jedné lásky ani jiskra vášně. Hráli tu pár, který se i po letech odloučení stále miluje, třebaže žije zcela odlišné životy. Ovšem život není film, a tak se herci v roce 2008 po třech letech rozešli.

Ryan Gosling ale okouzlil i další kolegyně. Dva roky před tím se do něj zamilovala o šestnáct let starší Sandra Bullock při natáčení detektivky Vzorec pro vraždu a v roce 2012 se zase on vášnivě zamiloval do kolegyně Evy Mendes při filmování dramatu Za borovicovým hájem. Hráli tu milence a city se přenesly i mimo stříbrné plátno. První dcera se jim narodila v roce 2014 a o dva roky později přišla na svět další holčička.

Penélope Cruz a Javier Bardem

Tato charismatická dvojice se sice potkala už v roce 1992 při natáčení komediálního dramatu Šunka, šunka, ale ta pravá chemie mezi nimi proběhla až o mnoho let později, v roce 2007, kdy je obsadil do svého filmu Vicky Christina Barcelona režisér Woody Allen.

A když Javier Bardem na festivalu v Cannes v roce 2010 přebíral cenu za nejlepší mužský herecký výkon v dramatu Biautiful režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu, řekl jen: „Moc tě miluji, Penélope.“ Svou lásku zpečetili krátce nato tajnou svatbou na Bahamách a dnes spolu mají dvě děti – Lunu a Lea.

Načítám