Hlavní obsah

MediKompas: rychlá cesta k informacím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asistenční zdravotní služba MediKompas pomáhá tam, kde běžné pojištění nestačí. Pokud potřebujete sjednat termín vyšetření u odborníka, informace o zdravotnických službách nebo okamžitou asistenci lékaře na telefonu, zavolejte MediKompas.

Článek

Stalo se Vám někdy, že jste nevěděla, na koho se obrátit se svými zdravotními problémy? Potřebovala jste v neděli večer najít lékaře, který by se podíval na Vaše dítě? Nebo jste nerozuměla diagnóze, kterou stanovil Váš ošetřující lékař?

Někdy máte problém, který by mohl vyřešit jediný telefonát, ale je právě půlnoc. Někdy si nejste jistá, zda Vám volně prodávaný lék náhodou spíše neuškodí.

Je zkrátka řada situací, kde běžné zdravotní pojištění nestačí. Právě tehdy Vám neocenitelné služby může prokázat asistenční zdravotní služba MediKompas od Kooperativy. A to již od 35 Kč měsíčně.

MediKompas nabízí:

  • adresy a provozní doby lékáren, pohotovostí a jiných zdravotnických zařízení
  • sjednání vyšetření u specializovaného lékaře
  • informace o zdravotnických službách
  • nonstop asistenci specializovaného lékaře na telefonu 24 hodin denně
  • poradenství v otázkách spoluúčasti, cestovního pojištění a rozsahu jeho krytí nebo lékařské péče v zahraničí

MediKompas je tak pomocníkem, který Vám přináší službu využitelnou v každodenním životě - nejen v případě pojistné události. Pokud Vás tato nabídka zaujala, můžete si asistenční zdravotní službu MediKompas objednat na infolince 841 105 105 nebo on-line na www.koop.cz, kde také najdete řadu dalších podrobností.

Související témata:

Načítám