Hlavní obsah

Mikina v hlavní roli: Do práce i na rande! Máme 4 outfity!

Foto: Zara

Foto: Zara

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mikina už dávno není jen pohodlný kousek oblečení vhodný pouze na doma nebo na sport. Podívejte se, s čím ji stylově kombinovat a jak ji nosit třeba do práce nebo na rande.

Článek

Mikina patří k oděvům, které se směle zařadily do našich všedních outfitů a už před nějakým časem povýšily z tělocvičny o pár levelů výš. Navíc i ona podléhá módním trendům: právě teď jsou v kurzu kousky v oversize velikostech, ve zkrácené délce, s puntíky či balonovými a nařasenými rukávy – ty vypadají velmi žensky a celkovému looku dodají prvek romantiky. Právě takovou mikinu jsme vybrali pro naše „skládačky“, abychom vám dodali trochu čerstvé inspirace na jaro.

Varianta s dlouhou košilí

Nosíte rády džíny a chcete je oživit nějakým zajímavým vrškem? Zkuste zdařilou kombinaci růžové mikiny a delší bílé košile, kterou nechte vykukovat. Podle příležitosti pak přidejte boty v motorkářském stylu, nebo lodičky či sandály s podpatkem – stejně jako košile krásně protáhnou siluetu.

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. Mikina Zara, 399 Kč. 2. Kabelka Deichmann, 399 Kč. 3. Džíny H&M, 799 Kč. 4. Náušnice Lindex, 199 Kč. 5. Boty F&F, 649 Kč. 6. Košile Cos, 1540 KčFoto: Archiv firem

Romantika s květinovou sukní

Bez květinových potisků se neobejde žádná jarní sezona a mezi opravdu svěží ženské kousky patří vzorovaná sukně. Jak bude dlouhá, ponecháme na vašem vkusu, ale naším horkým favoritem je momentálně mididélka. Doplnit ji můžete trendy topem nebo právě romantickou mikinou.

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. Mikina Zara, 399 Kč. 2. Boty Reserved, 899 Kč. 3. Sukně Promod, 669 Kč. 4. Náušnice Cellbes, 449 Kč. 5. Kabelka Bree, 5145 Kč. 6. Kabát F&F, 799 KčFoto: Archiv firem

Kombinace s denimem

S růžovou mikinou si bude skvěle rozumět také sukně z modrého denimu. Obout k ní můžete nové boty z jarních kolekcí nebo vytáhněte oblíbené tenisky či polobotky v pánském stylu z loňska.

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. Mikina Zara, 399 Kč. 2. Ledvinka Wittchen, 1495 Kč. 3. Džínová sukně Orsay, 699 Kč. 4. Body H&M, 499 Kč. 5. Sluneční brýle Lindex, 249 Kč. 6. Bunda Pull & Bear, 699 Kč. 7. Boty Vasky, 2699 KčFoto: Archiv firem

S koženkovými kalhotami

Kromě kalhot v cargo stylu s kapsami jsou in rovněž kožené a koženkové modely. Letos se však tolik nenosí úzké nohavice a převládá u nich volnější střih. K nim obujte kotníčkové boty ve stejné barvě a můžete vyrazit.

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. Mikina Zara, 399 Kč. 2. Boty Baťa, 2599 Kč. 3. Koženkové kalhoty Zara, 699 Kč. 4. Triko Pull & Bear, 349 Kč. 5. Kabelka Orsay, 449 Kč. 6. Náušnice Mohito, 149 KčFoto: Archiv firem

Kromě mikin můžete skvěle kombinovat i trendy propínací svetříky!

Reklama

Načítám